Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de març del 2023

'We Live In Time'.

Segons Deadline, els nominats als Oscar Florence Pugh i Andrew Garfield, es troben actualment en negociacions per als papers principals del pròxim drama de StudioCanal titulat We Live in Time. La notícia del seu càsting es produeix després de que Pugh i Garfield presentessin recentment junts el Premi al Millor Guió en els premis de l’acadèmia de 2023.

We Live In Time estarà dirigit per John Crowley (Brooklyn) a partir d’un guió escrit per Nick Payne. Per ara no es coneixen més detalls sobre el seu argument o els personatges. Tot i això, el mitjà ha descrit el projecte com “una història d’amor divertida, profundament commovedora i immersiva”. S’espera que la producció comenci a finals d’aquest any.


El film estarà produït per Sunny March, amb els executius de StudioCanal, Ron Halpern i Joe Naftalin, designats per a supervisar el projecte en nom de la companyia.

Pugh va tenir reconeixement pels seus papers destacats consecutius a Midsomar de Ari Aster i Little Women de Greta Grewig. Per la seva interpretació de Amy March en aquest últim film, va tenir la seva primera nominació al Oscar a la Millor Actriu de Repartiment. Al 2021, es va unir al Univers Cinematogràfic de Marvel, on va aparèixer coma Yelena Belova en el film Black Widow i en la sèrie Hawkeye. Pròximament la podrem veure en films d’alt perfil com ara Oppenheimer, Dune: Part Two i Thunderbolts.

Garfield és millor conegut per les seves actuacions en els aclamats drames com The Social Network, Never Let Me Go, Hacksaw Ridge, Under the Silver Lake i The Eyes of Tammy Faye. Per la seva interpretació protagonista com el creador de Rent, Jonathan Larson, a Tick, Tick...BOOM!, va rebre la seva segona nominació al Oscar com a Millor Actor. A finals de 2021, va tenir la oportunitat de repetir el seu paper preferit dels fans com a Peter Parker/Spider-Man dels seus films Amazing Spider-Man en l’èxit de taquilla de Sony Spider-Man: No Way Home.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada