Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de març del 2023

'Free Guy 2'.


Quasi dos anys després de l’estrena de Free Guy de 2021, l’estrella del film, Ryan Reynolds, ha parlat sobre la possibilitat actual d’una seqüela. Mentre parlava amb Variety, Reynolds va considerar la idea d’una seqüela de Free Guy, però va suggerir que no tots els films necessiten una continuació.

“Existeix la possibilitat de realitzar una seqüela de Free Guy, el qual seria divertit. M’encantaria. Però també, tot ha de ser una seqüela? No ho se”, va dir Reynolds. “A vegades està bé simplement fer un film i fer que doni una puntada de peu al cul i després tots se’n vagin a casa”.

L’actor també va explicar que un film ha de validar-se per si mateix, en lloc de necessitar una seqüela per a fer-ho.

“Així que ja saps, hi ha una mica de tira i afluixa allà, resistint la temptació de dir d’immediat: ‘Oh, fer una seqüela validarà la primera’. No, el primer film valida el primer film i després pots deixar-ho així. Així que no ho se, encara estem parlant d’això”, va dir Reynolds.

Free Guy va estar dirigit per Shawn Levy (Stranger Things, franquícia Night at the Museum) a partir d’un guió escrit per Matt Lieberman i Zak Penn, basat en una història de Lieberman. Va estar produït per Reynolds, Levy, Sarah Schechter, Greg Berlanti i Adam Kolbrenner, amb Mary McLaglen, Josh McLaglen, George Dewey, Dan Levine i Michael Riley McGrath com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada