Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 31 de març del 2023

'Hellboy: The Crooked Man'.


El pròxim reinici de Hellboy, The Crooked Man, es troba actualment en desenvolupament i segons el creador de la icònica sèrie de còmics, el guió del film es perfila com un de classificació R i s’acostarà a un gènere de terror.

Parlant amb Variety en una entrevista, l’artista de còmics i creador de Hellboy, Mike Mignola va donar una actualització als fans sobre l’estat del film i va dir que acabava de llegir un nou esborrany. Segons Mignola, el nou film no sols serà un film de classificació R, sinó que també va dir que el director Brian Taylor s’acostarà al gènere de terror en el que sovint resideix en els còmics de Hellboy.

“La seva intenció és realitzar un film de terror, així que serà bo”, va dir Mignola. “Això serà interessant. Vaig llegir el nou esborrany del guió ahir, i si, definitivament és R. És el primer guió de Hellboy que he llegit i vaig dir: ‘Oh, és un film de terror’, que és el que volia. Taylor no té reputació com a director de films de terror. Però, fins ara, dos directors de films de terror han fet films de Hellboy i mai em tingut un film de terror”.

Mignola va continuar assenyalant que la història dels còmics que el film adaptarà, The Crooked Man, és la millor que mai han escrit, i està content de que una història yan “petita” s’estigui utilitzant per a un film.

“Durant anys, hem estat dient, si va a realitzar un film de Hellboy, fes-la petita. I la història perfecte per a fer-ho és la meva preferida, The Crooked Man. Crec que és una de les millors coses que he escrit. Està bellament il·lustrat per Richard Corben i és una història sòlida que no involucra a un milió de personatges diferents. Tots van estar d’acord des del principi: “Si, volem fer això”. En quant al pressupost, és bo perquè és una història de baix pressupost. No és l’origen de Hellboy. No és Hellboy salvant al món. No és gran. És una petita història de terror popular subtil, obscura”.

Hellboy: The Crooked Man estarà dirigit per Brian Taylor (Crank) a partir d’un guió del creador de Hellboy Mike Mignola i Chris Golden.

El film de Hellboy més recent es va estrenar l’any 2019 i va estar protagonitzat per David Harbour. Va tenir una rebuda força negativa per part dels crítics i els fans i es va comparar amb els populars films de Hellboy de Guillermo del Toro de mitjans de la dècada dels 2000.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada