Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 15 de març del 2023

'Helltown'.

Segons Deadline, el guanyador del Globus d’Or, Oscar Isaac, ha iniciat negociacions per a ocupar el paper principal en l’adaptació de la sèrie Helltown de Amazon Studios, que es basa en la novel·la de suspens i crim de Casey Sherman Helltown: The Untold Story of a Serial Killer on  Cape Cod. El projecte prové de Robert Downey Jr. I Susan Downey, els quals en són productors executius a través de la seva companyia Team Downey.

Això marcaria el primer gran projecte televisiu de Isaac després de protagonitzar la sèrie de Disney+ del UCM, Moon Knight. El seu pròxim projecte d’alt perfil és Spider-Man: Across the Spider-Verse, on repetirà el seu paper posant veu a Miguel O’Hara/Spider-Man 2099.

L’adaptació de 8 episodis estarà dirigit i produït per el cineasta suís Ed Berger, qui recentment ha guanyat l’Oscar a la Millor Pel·lícula Internacional pel seu treball en el drama bèl·lic de Netflix All Quiet on the Western Front. Si el tracte de Isaac es du a terme, interpretaria el paper del escriptor Kurt Vonnegut, durant el temps en que era un novel·lista i venedor de cotxes en dificultats. Descrita com una narrativa de crims reals immersiva, indestructible i impactant, la novel·la es centra en la investigació de Vonnegut sobre un misteriós assassí en sèrie, així com en la seva obsessió per enxampar-lo.

Helltown estarà escrit per Mohamad El Masri, qui també n’és el productor executiu al costat de Amanda Burrell per a Team Downey. Sherman i Gena Konstantinakos també formen part de la producció executiva.

“Abans de Charles Manson, va existir Tony Costa, l’assassí en sèrie de Cape Cod. 1969: L’escena hippies és vibrant a Provincetown, Massachusetts. Adolescents de cabell llarg vagabundejant pels carrers, fan acords amb la guitarra i prediquen sobre la pau i l’amor... i Tony Costa està en el centre de tot. Cert grup de dones joves enamorades el coneixen com a Sire, el líder de el seu moviment contracultural, l’home encantador que parla amb eloqüència i reparteix drogues al·lucinògens com si fossin dolços. Però sota la seva personalitat benigna s’amaga una ràbia retorçada i incontrolable que amenaça amb esclatar en qualsevol moment. Tony Costa és l’home més perillós de Cape Cod, i ningú que es creui en el seu camí està a resguard”, diu la sinopsis.

“Quan les dones joves comencen a desaparèixer, el carisma natural i la bona aparença de Costa el protegeixen inicialment de la sospita. Però a mesura que es descobreixen els cossos, la policia s’apropa a ell com el sospitós clau. Mentre tant, els escriptors locals Kurt Vonnegut i Norman Mailer estan immersos en una carrera desesperada per assegurar els seus llegats com a grans icones literaris, i ambdós van posar la seva mirada en Tony Costa i la cultura hippie impregnat de drogues que ell encarna com el seu pròxim tema prometedor, iniciant investigacions independents entre dos dels més grans escriptors estatunidencs”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada