Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 7 de març del 2023

'The Penguin'.

A mesura que comença la producció de The Penguin, les primeres fotografies darrera de les càmeres des del set de la ciutat de Nova York del pròxim spin-off de The Batman de HBO Max, arriben en línia (a través del Daily Mail UK). Les fotografies des del set ens brinden el nostre primer cop d’ull al retorn de Colin Farrell com el malvat principal, a qui se’l pot veure amb un vestit nou del color característic del personatge.

A continuació podeu donar un cop d’ull a les imatges...

Al costat de Farrell estaran Rhenzy Feliz (Encanto), Cristin Milioti (Palm Springs), Michael Kelly (House of Cards), Shohreh Aghdashloo (The Expanse), Deirdre O’Connell (Outer Range) i Clancy Brown (The Shawshank Redemption). També hi ha el rumor de que Robert Pattinson podria aparèixer com a Bruce Wayne/Batman.

Ambientada en el món de The Batman, la sèrie de HBO Max es centrarà en el passat de Oswald Cobblepot i mostrarà el seu ascens al poder en el sòrdid ventre de Gotham en lloc de retratar-lo com el Cap de la màfia establert. El personatge té una rica història d’aparicions en acció real, ja que Danny DeVito el va interpretar en el film Batman Returns de Tim Burton, mentre que Robin Lord Taylor el va interpretar a la sèrie Gotham.

El drama limitat es basarà en els personatges de DC creats per Bob Kane i Bill Finger. Està essent escrit per Lauren LeFranc, qui també n’és el showrunners. Els primers dos episodis estaran dirigits per Craig Zobel.

La pròxima sèrie de El Pingüí estarà produïda per Dylan Clark i Matt Reeves de The Batman, Farrell, LeFranc, Daniel Pipski, Adam Kassanand i Rafi Crohn. És un projecte conjunt entre 6th and idaho, DC Entertainment, Dylan Clark Productions i Warner Bros. Television.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada