Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 27 de març del 2023

'Ghostbusters: Afterlife Sequel'.


S’han afegit tres nous membres al repartiment de la pròxima seqüela de Ghostbusters: Afterlife, amb alguns comediants prominents entre ells.

Des de Deadline ens informen de que Kumal Nanjiani (Eternals), Patton Oswalt (Ratatoulie) i Emily Alyn Lind (Gossip Girl) són les últimes estrelles que s’han unit al repartiment. La seqüela es troba actualment sota el títol de treball Firehouse, una referència a la seu de firehouse que va aparèixer prominentment en els dos primers films de Ghostbusters i el reinici de Paul Feig de 2016.

El film encara està programat per arribar als cinemes a finals d’aquest any, el 20 de desembre, enfrontant-la directament amb l’adaptació cinematogràfica del musical The Color Purple. A més, la seqüela també farà el seu debut el mateix mes que altres projectes d’alt perfil com ara Wonka i Aquaman and the Lost Kingdom.

Firehouse està essent dirigit per Gil Kenan a partir d’un guió que ha coescrit amb Jason Reitman. El pròxim episodi de la història familiar de Spengler també comptarà amb el retorn del repartiment principal, inclosos Carrie Coon, Paul Rudd i McKenna Grace, qui en realitat va ser el primer membre en confirmar el seu retorn.

Anteriorment es va confirmar que la seqüela de Ghostbusters: Afterlife tornarà oficialment a la ciutat de Nova York, el escenari original de la franquícia. També s’espera que succeeixi a la seu de l’estació de bombers que es destacava en els dos primers films, així com en el reinici de Paul Feig.

Dirigit i escrit per Jason Reitman, i produïda i coescrita per Kenan, Ghostbusters: Afterlife es va estrenar encara amb la pandèmia al alça i amb sòlids resultats que van incloure un cap de setmana d’estrena de $44M. El film va acabar recaptant un total de $204.334.455.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada