Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 de març del 2023

'Frankenstein'.

Recent sortit de la seva versió guanyadora del Oscar amb Pinocchio, Guillermo del Toro està llest per al seu pròxim film d’acció en viu, des de Deadline ens informen de que Andrew Garfield, Oscar Isaac i Mia Goth estan en converses per a protagonitzar l’adaptació de Frankenstein de Del Toro per a Netflix.

En el film, de Del Toro escriurà i dirigirà, i des de Deadline va assenyalar que actualment està escrivint el guió i oficialment no ha fet cap oferta a cap actor. Tot i això, la informació diu que el llegendari cineasta s’ha reunit amb els tres actors i cadascun d’ells està a bord per a protagonitzar, en cas de que hi hagi una oferta.

Frankenstein de Del Toro ha estat en desenvolupament durant algun temps i sembla una combinació perfecte per al director, qui sempre ha explorat el món del terror en molts dels seus films. Actualment no està clar si la seva versió de la icònica història de Mary Shelley s’establirà com una peça d’època o serà una història moderna, ni qui interpretarà al Doctor Frankenstein i la seva creació. Tot i això, es parla de que Mia Goth està interessada en el paper del interès amorós del Doctor Frankenstein.

Oscar Isaac ha protagonitzat recentment la sèrie de HBO Scenes From a Marriage, així com la sèrie de Marvel Studios de Disney+ Moon Knight. També interpretarà el escriptor Kurt Vonnegut en la pròxima sèrie limitada de Amazon Studios, Helltown.

Andrew Garfield ha protagonitzat recentment la sèrie criminal aclamada per la crítica Under the Banner of Heaven i també protagonitzarà al costat de Florence Pugh el pròxim film We Live in Time.

La història de terror de Mia Goth ha estat atrafegada, ja que recentment ha protagonitzat el film de terror X de A24, la seva preqüela Pearl i protagonitzarà la tercera entrega de la saga MaXXXine. També va protagonitzar Infinity Pool de 2023 al costat de Alexander Skarsgård.

En quant a Del Toro, l’últim film del cineasta, Pinocchio, va ser una reinvenció en stop-motion de la clàssica novel·la italiana The Adventures of Pinocchio de Carlo Collodi. El film va obtenir grans elogis i recentment ha guanyat el Premi de l’Acadèmia al Millor Film Animat, així com una llista d’altres premis. Abans d’això, va dirigir el film Nightmare Alley de 2021, així com The Shape of Water de 2017, que va guanyar el premi al Millor Film en la 90 edició dels Oscar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada