Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 15 de març del 2023

'The Movie Critic'.

Quasi quatre anys després de l’estrena de Once Upon a Time in Hollywood, l’últim film del llegendari director Quentin Tarantino té un títol i una data d’inici de producció.

Des de THR ens informen que aquest serà el projecte final del cineasta i durà per títol The Movie Critic. Això s’alinea amb les afirmacions anteriors del director de que es retirarà després de realitzar 10 films. Donat que considera que Kill Bill: Volume 1 i Kill Bill: Volume 2 són un sol film, The Movie Critic seria el seu desè film.

Aparentment, Tarantino ha escrit el guió i s’està preparant per a dirigir el film la pròxima tardor. Les fonts del mitjà diuen que el film tindrà lloc a Los Angeles a finals de la dècada de 1970 i seguirà a un personatge femení principal. Es diu que el film actualment no té una llar d’un estudi, tot i que potencialment podria sortir al mercat aquesta setmana.

Quentin Tarantino ha dirigit nombrosos films aclamats i icònics, com ara Pulp Fiction de 1994 i Django Unchained de 2012. És conegut per col·laborar sovint amb actors com Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Tim Roth i Zoë Bell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada