Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 16 de març del 2023

'Return to Silent Hill'.


Més d’una dècada des de que es va estrenar la primera adaptació en viu de Silent Hill, des de Deadline ens du la notícia de que el cineasta Christophe Gans torna oficialment a la franquícia de terror per a dirigir el seu pròxim reinici titulat Return to Silent Hill. Jeremy Irvine (Great Expectations) i Hannah Emily Anderson (Jigsaw) han estat escollits per als papers principals de James i Mary en la nova adpatció cinematogràfica de l’exitosa sèrie de videojocs del mateix nom.

Return to Silent Hill es basarà en el popular videojoc Silent Hill 2 de Konami de 2001, que es va centrar en el viatge d’un vidu a través de la sinistra ciutat que dona nom al joc amb l’esperança de trobar a la seva esposa desapareguda. Està essent escrit per Gans, Sandra Vo-Anh i William Josef Schneider. S’espera que la producció comenci el pròxim mes a Alemanya i Europa del Est.

“El film seguirà a James (Irvine), un home destrossat després de ser separat del seu únic amor veritable (Anderson)”, es pot llegir a la sinopsis. “Quan una carta misteriosa el crida de retorn a Silent Hill a la recerca d’ella, troba un poble que algun cop va ser reconeixedor transformat per un mal desconegut. A mesura que James descendeix més profundament en la obscuritat, es troba amb figures aterridores, tant familiars com noves, i comença a qüestionar la seu propi seny mentre lluita per donar sentit a la realitat i aguantar prou de temps per a salvar el seu amor perdut”.

El reinici està produït per Victor Hadida per a Davis Films al costat de Molly Hassell i David Wulf per a Hassell Free Productions. Gans va adaptar el joc per primer cop l’any 2006, protagonitzat per Sean Bean, Radha Mitchell, Jodelle Ferland, Laurie Holden i Alice Krige. El va seguir Silent Hill: Revelation el 2012, que serveix com a seqüela directa del primer film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada