Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 25 de març del 2023

'Star Wars: Skeleton Crew'.


Després de gran victòria de Everything Everywhere All at Once en els Premis de l’Acadèmia de 2023, One Take News du la notícia de que el guardonat duo de cineastes Daniel Kwan i Daniel Scheinert són part de l’alineació de directors per a la pròxima sèrie de Disney+ de Lucasfilm, Star Wars: Skeleton Crew.

Encara no està clar si els Daniels han de dirigir un o diversos episodis, ja que es mantenen en secret més detalls sobre l’argument i el personatge del projecte. La producció de Skeleton Crew va acabar el passat gener. Actualment, el nominat al Oscar Jude Law és l’únic membre del repartiment anunciat per a la sèrie, la qual la seva estrena està programada per aquest any.

Al costat de Watts, la sèrie estarà escrita per Christopher Ford, qui també va treballar amb Watts com a escriptor a Spider-Man: Homecoming. La sèrie tindrà lloc durant els esdeveniments posteriors al Retorn del Jedi. Inspirat en els films clàssics de Amblin dels anys 80’S, el projecte anteriorment tenia el títol provisional de Grammar Rode, que és una picada d’ullet a un episodi dels Simpson en el que Bart s’escapa durant una setmana amb un cotxe robat.

La sèrie també compte amb la producció executiva de Jon Favreau, Dave Filoni i Kathleen Kennedy. A Law se li unirà un repartiment jove compost per nens d’entre 11 i 12 anys. Actualment no hi ha anuncis sobre la identitat del repartiment principal.

Actualització: Arran dels rumors que corrien per les xarxes socials, el codirector de Everything Everywhere All at Once, Daniel Kwan, va utilitzar Instagram per aclarir les informacions sobre la seva participació i la del seu soci director Daniel Scheinert en la pròxima sèrie de Star Wars: Skeleton Crew.

El cineasta guanyador d’un Oscar va confirmar que el productor executiu Jon Watts es va apropar a ells per a dirigir un episodi de la pròxima sèrie de Disney+, inclús abans de que Everything Everywhere All at Once arribés als cinemes. Per assegurar-los als fans que estaven preocupats de que es convertissin en part de la “maquinaria corporativa”, va confirmar que el seu pròxim projecte serà un film original de Daniels.

“Va riure, totes les persones que ens parlen sobre ser absorbits per la “maquinaria corporativa” poden relaxar-se”, va publicar Kwan en una història de Instagram. “Aquets titulars sempre són enganyosos. No us preocupeu. No estem treballant en una sèrie completa, vam dirigir com a convidats un episodi. Jon Watts es va apropar a nosaltres per a realitzar un episodi fa un temps (abans inclús de que sortís EEAAO). Estimem a Jon, estimem Star Wars, estimem aprendre nova tecnologia, estimem conèixer nou repartiment i equip, i necessitàvem els dies per a mantenir la nostra atenció mèdica (!!!), així que va ser un si fàcil.

Ho vam filmar l’any passat i vam passar un temps increïble amb el repartiment i l’equip més talentós i estic emocionat de que tots vosaltres ho veieu. El nostre pròxim film serà un projecte original de Daniels, així que podeu deixar de preocupar-vos (i deixar de molestar-me per això).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada