Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 27 de març del 2023

'Wicked'.


Jeff Goldblum ha confirmat que interpretarà  al Mag en el pròxim film de Wicked durant una aparició a Jimmy Kimmel Live.

L’estrella de Jurassic Park va dir que estava “precisament” en el set de Wicked i tot i que es suposa que “no ha de parlar”, ha estat “fora de casa”. Goldblum va revelar que els va mostrar als seus fills el Mag d’Oz de 1939, que segons ell és un dels seus films preferits, encara que va acabar essent massa aterridor per als seus fills en aquell moment.

Després d’elogiar l’actuació de Margaret Hamilton en el film original, va elogiar a les seves malvades coprotagonistes. “Hauries de veure les nostres bruixes, Cynthia Erivo i Ariana Grande, molt bé”. Erivo interpretarà a Elphaba, mentre que Grande interpretarà a Glinda en el film de dues parts. La primera part de Wicked s’estrenarà el 27 de Novembre de 2024 i la segona part de 25 de Desembre de 2025.

          

La pròxima adaptació cinematogràfica es basa en l’aclamat musical de Broadway, que es basa en la novel·la de Gregory Maguire de 1995, Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West, que a la vegada es basa en el clàssic de 1900 la novel·la de L. Frank Baum The Wonderful Wizard of Oz i el film de 1939 The Wizard of Oz. Wicked conte la història de dos amigues, Elphaba i Gilda, que lluiten per mantenir la seva amistat a mesura que es separen. La història serveix com a preqüela del Mag d’Oz, però l’argument conté esdeveniments de després de l’arribada de Dorothy a Oz també.

L’adaptació cinematogràfica estarà produït per Marc Platt a través de la seva companyia Marc Platt Productions, amb seu a Universal. El vicepresident executiu sènior de producció, Erick Baiers i el Vicepresident de desenvolupament de Producció, Lexi Barta, supervisarà el projecte en nom de Universal Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada