Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 25 de març del 2023

'Snow White'.


Rachel Zegler interpretarà a Blancaneus en la pròxima adaptació live-action de Disney Snow White. Segons l’estrella, ser escollida per a interpretar el paper era quelcom que l’aterria per complet.

Parlant amb NME, Zegler va revelar que posar-se en el lloc del “model” per a les princeses Disney era una perspectiva aterridora i quelcom que venia amb molta pressió. Zegler va comentar que no sols va tenir que aprendre diversos balls i actuar al costat d’animals falsos, sinó també estar a l’altura del estatus icònic del personatge de Blancaneus.

“Estava, aterrida, aterrida, aterrida, aterrida”, va dir Zegler. “Perquè estàs jugant el primer. El model de totes les princeses de Disney prové de Blancaneus de 1937. Tens tantes conversacions que condueixen a això. Et tallaràs el cabell i aprendràs a ballar amb tots aquests animals falsos i coses que no existeixen. Va ser molta pressió”.

La pròxima adaptació live-action de Snow White de Disney es basarà en el primer clàssic animat del estudi, Snow White and the Seven Dwarfs, que es va estrenar fa més de 80 anys i va començar l’èxit de Disney amb els films animats. També es va inspirar en el conte de fades alemany de 1812 escrit pels germans Grimm.

El film animat seguia a la princesa protagonista, mentre la seva malvada madrastra la exilia al perillós bosc. Per sort, era rescatada per set miners nans que la fan part de la seva família. Tot i això, degut al desig de la malvada madrastra de ser la més bella de totes, enganya a Snow White (Blancaneu) per a que es mengi una poma enverinada que maleiria a la princesa i la deixaria dormida sense fi. Per a que la maledicció es trenqui, ha de rebre un petó d’un amor veritable. El film va ser nominat a un Oscar a la Millor Musica i Walt Disney va guanyar un premi honorífic per el film.

Snow White ha estat en desenvolupament des de 2016, amb el duo de La La Land i The Greatest Showman, Benj Pasek i Justin Paul adjunts per escriure noves cançons per a l’adaptació. Establert per a ser dirigit i produït per Marc Webb (The Amazing Spider-Man 1 & 2) a partir d’un guió escrit per Erin Cressida Wilson, s’espera que el projecte ampliï la història i la musica original. 

Aquest projecte és part de la creixent llista de Disney de pròxims projectes live-action, inclosos The Little Mermaid, Hercules i Peter Pan & Wendy, juntament amb les seqüeles de The Lion King, Aladdin i Cruella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada