Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 15 de març del 2023

'Blade Runner 2099'.


El primer episodi de la molt esperada sèrie seqüela de Blade Runner 2049, Blade Runner 2099, ha trobat al seu director, des de Variety ens informen de que Jeremy Podeswa ha signat  per a dirigir l’episodi pilot.

La informació assenyala que Podeswa també en serà director de producció i productor executiu de la sèrie, a més de dirigir el pilot. Podeswa ha estat involucrat en nombroses sèries d’alt perfil, sobre tot dirigint sis episodis de l ‘exitosa sèrie Game of Thrones, a més d’haver dirigit episodis de sèries com True Detective, Boardwalk Empire, Six Feet Under, True Blood, Homeland i molts episodis de la franquícia de terror American Horror Story.

Amazon Studios va ordenar oficialment una sèrie de televisió d’acció en viu de Blade Runner l’any passat i la sèrie es desenvoluparà dintre de l’univers cinematogràfic de la franquícia. El director original Ridley Scott està actualment adjunt al projecte com a productor executiu, i segons la informació, ell mateix dirigirà alguns episodis.

Actualment, els detalls de l’argument de Blade Runner 2099 es mantenen en secret, però sembla ser que la seqüela succeirà com a mínim 50 anys després de la seqüela, que a la vegada va succeir 30 anys després del Blade Runner original.

Blade Runner 2049 es va estrenar als cinemes el 2017 i va estar dirigit per Denis Villeneuve, amb les estrelles Harrison Ford i Edward James Olmos reprenent els seus papers del film original. Blade Runner 2049 també va estar protagonitzat per Ryan Gosling, Jared Leto, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James i Dave Bautista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada