Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 30 de setembre del 2020

'A Fistful of Dollars Series'.











Des de Deadline ens informen de que Mark Gordon Pictures està desenvolupant una adaptació a sèrie de televisió de ‘A Fistful of Dollars’, basada en el spaghetti Western de 1964 protagonitzat per Clint Eastwood i dirigit per Sergio Leone.

Bryan Cogman (Game of Thrones) està en converses per adaptar la sèrie per a la petita pantalla. Segons el mitjà, Mark Gordon Pictures va adquirir els drets del film, així com del film de 1961 de ‘Yojimbo’ de Akira Kurosawa, en la que es va basar ‘A Fistful of Dollars’.

A Fistful of Dollars explica la història d’un estrany errant, “L’home sense nom”, que arriba a una ciutat farcida de violència i fa servir l’ingeni i l’habilitat per enganyar a les bandes rivals de la ciutat per a que es destrueixin entre si. Aparentment, la sèrie es basarà en el material font original explicant de nou d’una manera contemporània la història que va impulsar la carrera de Eastwood.

A principis d’aquest any, el productor nominat al Oscar Mark Gordon (Saving Private Ryan, Grey’s Anatomy) va projectar una nova productora, Mark Gordon Pictures, que compte amb el recolzament de Entertainment One (eOne). Mark Gordon Pictures té un acord existent amb l’empresa per adquirir, desenvolupar i produir projectes “que abasten diversos gèneres i mitjans”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada