Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 30 de setembre del 2020

'Firestarter'.










Perfectament sincronitzat per al 40 aniversari de la novel·la, Collider ens informa de que el pròxim remake de Blumhouse de l’adaptació de ‘Firestarter’ de 1984 de Stephen King ha trobat el seu protagonista masculí en l’actor Zac Efron (Extremely Wicked, Shockingly Evil Vile), ja que ha estat en converses per al paper. L’aparent confirmació de Blumhouse la podeu veure a continuació...

‘Firestarter’ es centra en una organització anomenada Departament d’Intel·ligència Científica, també coneguda com “The Shop”. Dos participants en el seu misteriós programa d’investigació acaben casant-se i tenint una filla. La seva descendència, Charlie McGee, va heretar els poders “pyrokinetic” dels seus pares, a els quals se’ls va donar un al·lucinogen de poca intensitat anomenat “Lot Six” durant els seus anys universitaris. Ara el govern esta tractant de detenir a la jove Charlie per aprofitar les seves habilitats poderoses i úniques com a arma.

Drew Barrymore va ser qui va interpretar a Charlie en l’adaptació de 1984, de Mark L. Lester, que també va protagonitzar David Keith com a Andy, el pare de Charlie. Escrit per Stanley Mann, el film va recaptar $17,1M a la taquilla amb un pressupost de $12M. Una mini sèrie de televisió titulada ‘Firestarter: Rekindled, es va estrenar el 2002 i estava protagonitzada per Marguerite Moreau, Malcolm McDowell i Dennis Hopper.

‘Firestarter’ estarà dirigit per Keith Thomas (The Vigil) amb un guió del preferit per Blumhouse, Scott Teems (Halloween Kills). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada