Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 de setembre del 2020

'Fatman'.


Després d’acabar la producció a Canadà a principis d’any, l’obscura comèdia del Pare Noel ‘Fatman’ protagonitzada per Mel Gibson en el paper principal al costat de Walton Goggins (Ant-Man and the Wasp) i Marianne Jean-Baptiste (Homecoming), ha estat adquirit per Saban Films, segons Variety.

‘Fatman’ es centra en un nen precoç i descuidat de 12 anys que contracte a un sicari poc ortodox per a matar al Pare Noel (Gibson) després de rebre un tros de carbó en el seu mitjó. Goggins interpretarà a Skinnyman, el excèntric i agut assassí a sou que treballa en una botiga de joguines.

“Aquesta es la nostre segona col·laboració amb els germans Nelms, i no podríem estar més emocionats de dur un altre film únic i emocionant seva a la nostre audiència”, va dir Bill Bromiley de Saban Films en un comunicat. “Eshom i Ian són un duo amb talent i estàvem enganxats des de l’etapa del guió. Aquest es un passeig divertit”.

El film està escrit i dirigit pels germans Nelms (Small Town Crime), Eshom i Ian Nelms. Rough House Pictures produeix al costat de Todd Courtney de Mammoth Entertainment amb Mammoth llest pel finançament. Brandon James de Rough House, Nadine de Barros de Fortitude, Lisa Wolofsky de Skywolf, Michelle Lang i Robert Menzies també produeixen.

Els socis de Rough House Danny McBride, David Gordon Green i Jody, en són productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada