Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 de setembre del 2020

'Batwoman Season 2'.










Segons TVLine, l’actriu britànica Shivani Ghai (Dominion) ha estat escollida per a un paper recurrent clau per a la segona temporada de ‘Batwoman’ de The CW. Ella s’unirà a la nova membre del repartiment Javicia Leslie (God Friended Me), qui prendrà el rol titular del Scarlet Knight.

Ghai interpretarà el paper de Safiyah, la governant feroçment protectora d’una petita comunitat en la illa de Coryana. També se la descriu com una dona de tants enemics com alies, és compassiva i carismàtica amb destresa tant física com psicològica. Ella és estimada per la seva gent i no s’aturarà davant res per a protegir el que és seu. Ningú passa desapercebut per a Safiyah, específicament quan es tracte d’aquells que s’han trobat amb Desert Rose. El seu personatge ja va ser anomenat en la primera temporada on va enviar el rifle per assassinar a Batwoman. En la sèrie, també es sap que no li agrada Alice (Rachel Skarsten).

La sortida de Rose de la sèrie es va anunciar el mes de Maig, i l’actriu de 34 anys no va donar cap raó definitiva de perquè abandonava el paper principal, però algunes fonts van informar que no li agradaven les llargues hores exigides per a un paper principal en una sèrie de més de 20 episodis i va haver-hi certa fricció en el set, tot i que totes les declaracions oficials dels productors, les xarxes socials i l’actriu van assegurar que va ser una decisió mútua. La showrunner Caroline Dries i el productor executiu Greg Berlanti van assegurar que el personatge de Kate Kane (Ruby Rose), no seria assassinat a la sèrie, sinó que la seva desaparició seria “un dels misteris de la segona temporada”, mentre que un nou personatge seria presentat en el seu lloc i que també seria la introducció d’un personatge LGBTIQ+.

Sense ningú a la seva vida que la mantingues pel bon camí, Ryan va passar anys com a traficant de drogues, esquivant el GCPD i emmascarant el seu dolor amb mals hàbits. Avui Ryan viu en la seva furgoneta amb la seva planta. Una noia que robaria llet per a un gat de carrer i també podria matar-te amb les seves pròpies mans, Ryan es la mena de lluitadora més perillosa: altament hàbil i indisciplinada. Una lesbiana que ha sortit. Atlètica, crua, apassionada, fal·lible. I no molt l’estereotip de heroi estatunidenc.

Tècnicament, Kate Kane no ha estat l’únic personatge que va adoptar el rol de Batwoman en l’univers de DC Còmics. Quasi 50 anys abans del debut de Kate en l’any 2005, Kathy Kane es va convertir em la primera superheroïna en utilitzar aquest alies l’any 1956 durant la Edat de Plata. Però donat que el seu nom est tan semblant a la seva successora moderna, una aparició per aquesta interacció de l’heroïna probablement mai va estar en les cartes.

La primera temporada va estar protagonitzada per Ruby Rose com a Kate Kane/Batwoman, Rachel Skarsten com Alice, Meagan Tandy (Teen Wolf) com a Sophie Moore, Camrus Johnson (Luke Cage) com a Luke Fox, Nicole Kang (You) com a Mary Hamilton, Dougray Scott com a Jacob Kane i Elisabeth Anewis com a Catherine Hamilton-Kane.

Basat en els personatges de DC, Batwoman és de Berlanti Productions en associació amb Warner Bros. Television amb els productors executius Greg Berlanti, Caroline Dries, Geoff Johns i Sarah Schechter. David Nutter i Marcos Siega, executius, van produir el pilot.

La segona temporada encara te fixada la data d’estrena per al Gener de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada