Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 16 de setembre del 2020

'Don't Look Back'.

Gravitas Ventures i Kamikaze Dogfight han estrenat el primer tràiler del pròxim film de terror ‘Don’t Look Back’ de Jeffrey Reddick, el creador de la franquícia ‘Final Destination’, en el seu debut com a director. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Escrit i dirigit per Reddick, el film segueix a Caitlin Kramer, una dona que supera un passat tràgic, que es troba entre diverses persones que veuren a un home agredit de forma tràgica. Quan els testimonis comencen a morir misteriosament, ella ha de descobrir si estan essent atacats per un assassí o quelcom molt més insidiós.

El repartiment del film inclou a Kourtney Bell (It Follows), Bryan Batt (Scream: The TV Series), Will Stout (Red Dead Redemption II), Skyler Hart (The Girl’s Guide to Depravity), Jeremy Holm (House of Cards), Jaqueline Fleming (Hell on the Border), Amanda Grace Benitez (The F**K-It List), Damon Lipari (Navy Seals vs. Zombies), Han Soto (Cobra Kai, Preacher), Dean J. West (The Hunt) i Stephen Twardokus (An American Ghost Story).

Després d’escriure el guió específic per a un episodi de ‘The X-Files’ de Fox, Reddick es va associar amb Glen Morgan i James Wong per reescriure el guió en un projecte llargmetratge que es va convertir en l’èxit del 2000 ‘Final Destination’ i va generar una franquícia de cinc films, de les quals sols va coescriure i produir el primer film seqüela, mentres va conservar un crèdit de “Characters By” per a les tres continuacions. Més tard escriuria el guió del remake lliure de 2008 de ‘Day of the Dead’ de George A. Romero i el film de terror psicològic ‘Dead Awake’ de 2016.

‘Don’t Look Back’, originalment titulat ‘Good Samaritan’, està programat per estrenar-se en cinemes seleccionats, plataformes digitals i V.O.D el 16 d’Octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada