Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 de setembre del 2020

'Freaky'.

Universal Pictures ha publicat el tràiler oficial del nou film de terror/comèdia de Blumhouse titulada ‘Freaky’, amb Kathryn Newton (Detective Pikachu) mentre el seu personatge canvia de cos amb un assassí en sèrie psicòpata, interpretat per Vince Vaughn. El film té programada l’estrena el pròxim 13 de Novembre. A continuació podeu veure’n el tràiler juntament amb el cartell...

De la ment deliciosament degradada del guionista i director Christopher Landon (Happy Death Day, Paranormal Activity franchise) arriba una comèdia de terror completament negra sobre un slasher, un experimentada, i brutal veritat sobre l’escola de secundaria.

           

          


A ‘Freaky’ (anteriorment titulat Body Swap), Millie Kessler, de disset anys, tant sols està tractant de sobreviure en els passadissos assedegats de sang de Blissfield High i la crueltat de la multitud popular. Però quan es converteix en l’objectiu més recent de el “carnisser”, l’infame assassí en sèrie de la seva ciutat, el seu últim any es converteix en la menor de les seves preocupacions. Quan la mística daga antiga de el “carnisser” fa que ell i Millie es despertin en el cos del altre, Millie s’assabenta de que té tant sols 24 hores per a recuperar el seu cos abans de que el canvi es torni permanent i quedi atrapada en la forma d’un maníac de mitjana edat per sempre. L’únic problema és que ara sembla un psicòpata imponent que és l’objectiu d’una persecució per tota la ciutat, mentre que el “carnisser” s’assembla a ella i ha portat la seva fam per la carnisseria de tornada a casa. Amb l’ajuda dels seus amics, la sempre atenta Nyla, el fabulós Joshua i el seu enamorat Booker, Millie corre a contra rellotge per revertir la maledicció mentre que el “carnisser” descobreix que tenir el cos d’una noia adolescent és un “disfressa” perfecte per a una petita disbauxa d’assassinats en el retorn a casa.

‘Freaky’ està protagonitzada per Kathryn Newton (Big Little Lies, The Society, Blockers) i Vince Vaughn (Wedding Crashers, True Detective). També hi podem trobar en el repartiment a Celeste O’Connor (Selah and the Spades), Misha Osherovich (The Goldfinch), Uriah Shelton (Enter the Warriors Gate), Alan Ruck (Succession), Katie Finneran (Why Women Kill) i Dana Drori (High Fidelity series).

El film està dirigit per Christopher Landon, qui ha coescrit el guió amb Michael Kennedy. Està produït per Jason Blum de Blumhouse amb Couper Samuelson i Janette Volturno com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada