Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 19 de setembre del 2020

'Hotel Transylvania 4'.










Han passat dos anys des de la darrera entrega d’aquest film comèdia d’animació i un temps des de que es va parlar de la quarta entrega del film animat de Sony Pictures, ‘Hotel Transylvania 4’, i ara des de Variety ens informen de que el film protagonitzat (en forma de veu) per Adam Sandler encara té fixada la seva estrena per al pròxim 06 d’Agost de 2021 amb Selena Gomez tornant oficialment per a repetir el seu paper de Mavis. Ara a més de tenir un dels papers protagonistes també en serà productora executiva del projecte.

‘Hotel Transylvania 4’ estarà dirigit per Jennifer Klushka i Derek Drymon a partir d’un guió escrit per el creador de la franquícia Genndy Tartakovsky, qui anteriorment va estar a càrrec per a dirigir aquesta quarta entrega després de dirigir els tres primers films. El film serà produït per Tartakovsky i Michelle Murdocca amb Alice Dewey Goldston com a productora.

El repartiment de veus els primers films inclou a : Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg, David Spade, Molly Shannon, Steve Buscemi, Keegan-Michael Key, Asher Blinkoff, Kevin James, Fran Drescher, Kathryn Hahn i Jim Gaffigan.

‘Hotel Transylvania 3: Summer Vacation’, es va estrenar al 2018 amb una recaptació de $167,5M a nivell domèstic i uns altres $361M a la resta del món i un global de $528.583.774. La que ha recaptat més de la franquícia, que entre els tres films suma un total de $1.361.759.377.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada