Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 de setembre del 2020

'Once Upon a Snowman'.

Després d’estrenar l’episodi final del curt de la sèrie digital ‘At Home With Olaf’ en el mes de Maig, sembla a ser que Disney+ no està llest per deixar anar a l’adorable i preferit ninot de neu de Frozen, ja que han anunciat oficialment un nou curtmetratge animat titulat ‘Once Upon a Snowman’. Programat per a fer el seu debut el divendres 23 d’Octubre, el nou curtmetratge de Disney+ es centrarà en la història d’origen no explicada de Olaf amb Josh Gad de nou donant-li veu. L’anunci també ha arribat amb la publicació del primer cartell del curt que podeu veure a continuació...

‘Once Upon a Snowman’ segueix els primers passos del alegre lladre d’escenes quan torna a la vida i cerca la seva identitat en les muntanyes nevades de les afores de Arendelle. S’espera que el curt ompli l’espai entre els moments posteriors a la creació de Elsa i el moment en que Anna i Kristoff el coneixen per primer cop en el bosc.

“Aquesta és una idea que va començar a prendre forma quan jo era animador en el primer film de Frozen”, va dir el codirector de OUAS, Trent Correy, en un comunicat. “[co-director] Dan Abraham i jo estem molt agraïts i emocionats d’haver tingut la oportunitat de dirigir aquest curt, treballant amb els nostres increïbles col·legues de Walt Disney Animation Studios”.

El co-director Dan Abraham va afegir: “Josh Gad dona una de les grans interpretacions de veu animades com a Olaf a través dels films de Frozen. Tenir l’oportunitat de treballar amb ell en la cabina de gravació va ser un privilegi i un èxit en la carrera”.

El curtmetratge animat està dirigit per Trent Correy i Dan Abraham, els quals van treballar en l’animació de Olaf a ‘Frozen 2’. El curt està produït per Nicole Hearon i Peter Del Vecho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada