Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 3 de setembre del 2020

'Dear Evan Hansen'.

Segons Variety, la guanyadora d’un Oscar Julianne Moore (Stille Alice) ha signat per a protagonitzar al costat del nominat al Globus d’Or Ben Platt (The Politician) la pròxima adaptació cinematogràfica de Universal Pictures del famós musical de Broadway Dear Evan Hansen. Moore interpretarà el paper de la mare del personatge principal anomenada Heidi Hansen, un paper que va ser interpretat per primer cop per la guanyadora del Premi Tony, Rachel Bay Jones.

Aquest projecte també marcarà l’última col·laboració de Moore amb Amy Adams, part del repartiment anunciat, i que varen treballar juntes a ‘The Woman in the Window’ de 20th Century Studios, que originalment estava programada per estrenar-se als cinemes el 15 de Maig abans de que Netflix adquirís els drets del film.

Dear Evan Hansen explica una història que explora temes com el suïcidi adolescent i malalties mentals, seguint a un estudiant de secundaria que pateix ansietat social, i finalment inventa una història per a fer-se amic de la família d’un company de classe que s’havia suïcidat. El musical va guanyar diversos premis Tony al 2017, incloent Millor Musical i Millor Actor i Millor Actriu pels actors Ben Platt i Rachel Bay Jones.

L’adaptació cinematogràfica tornarà a estar protagonitzada per l’actor original Ben Platt, qui reprendrà el paper principal. Al seu costat es troben la nominada al Globus d’Or Kaitlyn Dever (Booksmart) i Amandla Stenberg (The Hate U Give) juntament amb la nominada al Oscar Amy Adams. També hi trobem al repartiment Nik Dodani, Colton Ryan i Danny Pino.

Dever interpretarà a Zoe, la germana del company de classe, que comença a sortir amb el protagonista principal després de que ell comença una relació amb la seva família, mentre que Adams interpretarà a Cynthia Murphy, la mare del company de classe de Eavn.

Stenberg interpretarà a Alana, una estudiant d’últim any de secundaria el qual la seva façana alegre i la seva intel·ligència en xarxes socials amaguen una soledat i un aïllament més profunds i escull respondre a la mort d’un company de classe encenent un moviment. El paper de Alana està essent re-formulat i ampliat per a l’adaptació cinematogràfica, i Stenberg també s’ha associat amb el duo guanyador d’un premi de l’acadèmia Benj Pasek i Justin Paul, els quals han compost la musica i han escrit la lletra de la producció de Broadway, per a compondre una nova cançó original per al film.

Marc Platt i Adam Siegel produiran a través de Marc Platt Productions, mentre que s’espera que Pasek i Paul siguin productors executius. Steven Levenson, autor de Dean Evan Hansen, i també guanyador d’un Tony al Millor Llibre d’un Musical, està llest per escriure’n el guió amb Stephen Chbosky ‘The Perks of Being a Wallflower’ per a dirigir el projecte.

Pasek i Paul van guanyar prèviament un Oscar a la Millor cançó per a “City of Stars” de ‘La La Land’ de Damien Chazelle. També van estar nominats a Millor Cançó Original per “This is Me” del film protagonitzat per Hugh Jackman ‘The Greatest Showman’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada