Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 9 de setembre del 2020

'Paramount Pictures'.












Paramount Pictures s’ha assegurat els drets de llicència de televisió i entreteniment en la llar, de tres llargmetratges de Romulus Entertainment, incloent ‘Dreamland’ protagonitzada per Margot Robbie, ‘Jungleland’ protagonitzada per Charlie Hunnam i el drama criminal ‘Gully’. (Des de Deadline)

“Estem encantats de dur aquests films excepcionals a les audiències de tot el món a través d’una combinació de plataformes d’entreteniment en la llar i llicències de televisió”, va dir Dan Cohen, president de ViacomCBS Global Distribution Group. “Amb el repartiment de primer nivell i talent creatiu, aquests films ofereixen històries apassionants que atrauran a una amplia gama d’espectadors”.

“És un honor per als nostres films estar a la par de la rica tradició del cinema que Paramount ha presentat durant més d’un segle”, va afegir Brad Feinstein, director executiu de Romulus Entertainment. “Cada un d’aquests tres films explica històries úniques i som increïblement afortunats d’haver treballat al costat de talents i cineastes tant increïbles que els hi van donar vida. Esperem treballar amb Paramount per a dur-los a una audiència mundial”.

A ‘Dreamland’, Margot Robbie ofereix una actuació fascinant com una lladre de bancs fora de la llei, durant la Gran Depresió que s’involucra amb un jove el qual ha d’escollir entre cobrar la recompensa per el seu cap o seguir el seu cor.

El film també està protagonitzat per Finn Cole, Travis Fimmel i Garret Hedlund. Dreamland ha estat escrita per Nicolas Zwart i dirigida per Miles Joris-Peyrafitte i produïda per Tom Ackerley, Josey McNamara, Margot Robbie, Brad Feinstein, Rian Cahill i Brian Kavanaugh-Jones.

A ‘Jungleland’, Charlie Hunnam i Jack O’Connell interpreten a uns germans que intenten escapar de les seves circumstàncies viatjant per tot el país per a un combat de boxa que es converteix en una baralla per les seves vides. El film també està protagonitzat per Jessica Barden. Jungleland ha estat dirigida per Max Winkler, qui va coescriure el guió juntament amb Theodore B. Bressman i David Branson Smith. El film l’han produït Jules Daly, Brad Feinstein, Ryan Stowell i Kevin Walsh.

A ‘Gully’, tres adolescents descontents s’extralimiten en els implacables carrers de Los Angeles mentre cerquen venjança per totes les maneres en que el món els ha fallat a través d’una sèrie de crims cada cop més violents. El film està protagonitzat per Amber Heard, Jonathan Majors, John Corbett, Terrence Howard, Charlie Plummer i Robin Givens. Gully ha estat dirigida per Nabil Elderkin i escrita per Marcus J. Guillory. Els productors inclouen a Brad Feinstein, Ben Pugh, Tom Butterfield, Alex Georgiou i Corey Smyth.

Vertical Entertainment estrenarà els films en cinemes dels Estats Units seleccionats. Juntament amb la seva estrena en plataformes d’entreteniment domèstic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada