Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 30 de setembre del 2020

'Marvel's 616'.

Ahir, Disney+ va compartir l’avanç de la seva pròxima sèrie documental original ‘Marvel’s 616’,  disponible en el servei de streaming el pròxim 20 de Novembre. La sèrie antològica de vuit episodis brinda als espectadors una mirada més profunda al món creatiu de Marvel. A continuació podeu veure’n el tràiler...

           

          

Marvel’s 616 explora com l’abundant llegat d’històries, personatges i creadors de Marvel existeix dintre del món fora de la teva finestra. Cada documental, dirigit per un cineasta únic, explora les interseccions de la narració, la cultura pop i el fandom dintre del Univers Marvel. Els films d’aquesta sèrie antològica abastaran temes com els artistes de Marvel de tot el món, les dones pioneres de Marvel Còmics, el descobriment de personatges “oblidats” de Marvel i molt més.

Els títols dels episodis i la llista de directors:

“Japanese Spider-Man”, dirigida per David Gelb

“Más alto, más rápido”, dirigida per Gillian Jacobs

“Amazing Artisans”, dirigida per Clay Jeter

“Lost and Found”, dirigida per Paul Scheer

“¡Vistete!” Dirigida per Andrew Rossi

“Unboxed” dirigida per Sarah Ramos

“The Marvel Method”, dirigida per Brian Oakes

“Marvel Spotlight” dirigida per Alison Brie

‘Marvel’s 616’ està produït per Marvel New Media amb Supper Club. Els productors executius de la sèrie són Joe Quesada, Shane Rahmani, Stephen Wacker, John Cerilli, Harry Go i Sarah Amos per a Marvel; i Jason Sterman, Brian McGinn i David Gelb per a Supper Club. La nova sèrie documental començarà a emetre’s a Disney+ aquesta tardor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada