Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 6 de setembre del 2020

'Mother/Android'.

Després d’escriure els guions de dos films de superherois com són ‘Project Power’ per a Nteflix i ‘The Batman’ de Matt Reeves, l’escriptor en ascens Mattson Tomlin està preparant el seu debut en la direcció amb el pròxim film de suspens i ciència ficció de Miramax titulada ‘Mother/Android’. Segons The Hollywood Reporter, l’actriu de Kick-Ass, Chloë Grace Moretz, ha estat escollida per al paper principal i Reeves també ha signat per al projecte com a productor a través de la seva companyia 6th & Idaho Productions. 

“Mother/Android és una història profundament personal inspirada en els sacrificis fets per a dur-me a aquest món”, va dir Tomlin en un comunicat. “Estic encantat de treballar amb Miramax i el meu amic Matt Reeves per explicar la història que parla de la força de la humanitat en els temps més obscurs”.

‘Mother/Android’ es centra en una parella jove anomenada Georgia (Moretz) i Sam, mentre emprenen un viatge traïdor per escapar del seu país, que està atrapat en una guerra inesperada amb la intel·ligència artificial. Dies abans de l’arribada del seu primer fill, la parella ha d’enfrontar-se a ‘terra de ningú’ -una fortalesa del alçament androide. Amb l’esperança d’arribar a un lloc segur abans de donar a llum-.

‘Mother/Android’ està escrit pel propi Tomlin, qui va basar vagament la història de l’experiència dels seus pares biològics. Aquesta es la segona col·laboració entre Tomlin i Reeves després de coescriure el guió de ‘The Batman’. També serà produït per Adam Kassan i Rafi Crohn de 6th & Idaho al costat de Charles Miller i Bill Block de Miramax.

Moretz va guanyar reconeixement pel seu paper de hit-Girl als films de Matthew Vaughn amb ‘Kick-Ass’, en els quals també protagonitzaven Nicolas Cage, Aaaron Taylor-Johnson i Jim Carrey. Els altres crèdits destacats inclouen: Let Me In, Hugo, Dark Shadows, Carrie, If i Stay, Neighbors 2: Sorority Rising, The Miseducation of Cameron Post i Suspiria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada