Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 5 de setembre del 2020

'The Glorias'.

Roadside Flix ha publicat el primer teaser del pròxim film biogràfic de Gloria Steinem de Julie Taymor, titulat ‘The Glorias’, protagonitzat per la guanyadora de l’acadèmia Julianne Moore (Still Alice) i interpretant a una de les figures clau del moviment revolucionari de dones. El film estarà disponible per al servei de streaming de Amazon Prime Vídeo i en Digital el pròxim 30 de Setembre. A continuació podeu veure’n el teaser... 

          

La periodista, lluitadora i feminista Gloria Steinem és una icona inesborrable coneguda pel seu activisme que dona forma al món, la guia del moviment revolucionari de dones i l’escriptura que ha impactat a generacions. En aquest film biogràfic no tradicional, Julie Taymor crea un complexa tapís d’una de les figures més inspiradores i llegendàries de la història moderna, basat en el propi llibre biogràfic de Steinem ‘My Life on the Road’. The Glorias rastreja l’influent viatge de Steinem cap a la prominència, des de la seva època en la Índia quan era jove, fins a la fundació de la revista Ms. A New York, el seu paper en el despertar del moviment pels drets de les dones en la dècada dels 60’s, la històrica Conferencia Nacional de Dones de 1977 i més enllà.

El film inclou una sèrie de dones icòniques que van contribuir profundament al moviment de dones, incloses Dorothy Pitman Hughes, Flo Kennedy, Bella Abzug, Dolores Herta i Wilma Mankiller. El film compta també amb un gran repartiment encapçalat per Julianne Moore, Alicia Vikander, Bette Midler, Janelle Monáe, Lorraine Toussaint, Lulu Wilson, Ryan Kiera Armstrong i Kimberly Guerrero.

Basat en el llibre de Steinem titulat My Life on the Road, The Glorias està dirigit per Julie Taymor, qui va adaptar el guió amb Sarah Ruhl. El film va tenir la seva estrena mundial a principis d’aquest any en el Sundance Film Festival 2020. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada