Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 16 de setembre del 2020

'The Guilty'.

Segons Deadline, Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Spider-Man: Far From Home) i Antoine Fuqua (Training Day, The Equalizer) tornaran a formar equip per al nou thriller titulat ‘The Guilty’, amb Gyllenhaal protagonitzant i Fuqua en la direcció. El film està basat en el drama danès ‘Den Skyldige’ dirigit per Gustav Moller.

‘The Guilty’ té lloc en el transcurs d’un sol matí en un centre de trucades del 911. L’operador de trucades Joe Bayler (Gyllenhaal) intenta salvar a una persona que truca i que està en greu perill, però aviat descobreix que res és el que sembla i que enfrontar-se a la veritat és l’única sortida.

“No podria estar més emocionat de tornar a treballar amb Antoine. El nostre temps junts a ‘Southpaw’ va ser una de les grans experiències artístiques de la meva carrera, i no puc esperar per a tornar al set novament amb ell. The Guilty és una història especial, i una en la que tots ens sentim molt propers”, va dir Gyllenhaal.

El guió està escrit per Nic Pizzolatto (True Detective). Gyllenhaal produirà amb el seu soci de Nine Stories, Riva Marker, així com Fuqua a través de Fuqua Films. Els productors també inclouen a Scott Greenberg, Michael Litvak i Gary Michael Walters per a Bold Films. Annie Marter, Gustav Moller i Lina Flint seran els productors executius.

Bold Films està finançant el film, mentre que Endeavor Content s’encarrega de les vendes mundials. S’espra que The Guilty comenci a filmar el pròxim mes de Novembre en una sola localització, Los Angeles. Segons s’informa, la producció ha obtingut el segur COVID-19 i seguirà rigorosos protocols de sanejament i seguretat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada