Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 25 de setembre del 2020

'Peacemaker Series'.

HBO Max s’està preparant per explorar els orígens del personatge de Peacemaker, el mestre d’armes de la molt esperat film ‘The Suicide Squad’, en la nova sèrie de ‘Peacemaker’ de comèdia, acció i aventura, una sèrie original de HBO Max. La plataforma ha donat llum verda a una sèrie de vuit episodis per a la primera temporada. John Cena repetirà el seu aper que ja interpreta al film, i l’aclamat guionista/director del film James Gunn escriurà els vuit episodis de la sèrie i dirigirà diversos episodis, inclòs el primer. Gunn i el productor de ‘The Suicide Squad’, Peter Safran, en seran els productors executius de la sèrie, amb Cena també exercint de productor executiu. Basat en un dels personatges de DC, Peacemaker serà produït per Troll Court Entertainment de Gunn i The Safran Company en associació amb Warner Bros. Television. Peacemaker està programat per començar producció a principis de 2021, abans que Gunn comenci a treballar en la tercera i última entrega de ‘Guardians of the Galaxy’. Des de Superherohype.

Si bé els detalls sobre l’argument no s’han donat a conèixer, la sèrie explorarà els orígens del personatge que Cena interpreta en el film, un home que creu en la pau a qualsevol preu, sense importar quantes persones hagi de matar per aconseguir-ho. La sèrie ampliarà el món que Gunn està creant per al film The Suicide Squad, que Warner Bros. Pictures té programat estrenar als cinemes el pròxim 06 d’Agost de 2021.

James Gunn va dir: “Peacemaker és una oportunitat per a profunditzar en els problemes mundials actuals a través de la lent d’aquest superheroi/malvat/i l’idiota més gran del món. Estic emocionat d’expandir The Suicide Squad i dur aquest personatge del univers cinematogràfic de DC a l’amplitud completa d’una sèrie. I, per suposat, poder tornar a treballar amb John, Peter i els meus amics de Warner Bros. és la cirereta del pastís”.

John Cena va dir: “He dit abans que ha estat un gran honor i una oportunitat increïble ser part de The Suicide Squad i treballar amb Gunn en el que serà un film fantàstic. Estic increïblement emocionat de tenir la oportunitat de formar un equip amb el de nou per a Peacemaker. No podem esperar a que els fans vegin això”.

“James Gunn té l’habilitat única de crear un univers expansiu al mateix temps que dona vida a l’ànima i l’ingeni de cada personatge. Esperem profunditzar en el mónde Peacemaker”, va dir Casey Bloys, director de contingut de HBO i HBO Max.

El prolífic cineasta darrera d’alguns dels llargmetratges més notables de la cultura pop, James Gunn du la seva sensibilitat característica en el pròxim film de DC ‘The Suicide Squad’, que s’estrenarà als cinemes el pròxim estiu. Després de ‘Peacemaker’, començarà la producció de la tercera entrega de ‘Guardians of the Galaxy’, que un cop més escriurà i dirigirà. Anteriorment va escriure i dirigir ‘Guardians of the Galaxy vol.1’ i ‘Guardians of the Galaxy vol.2’, que juntes han recaptat $1.636.547.534 a nivell mundial. Els seus crèdits cinematogràfics addicionals inclouen ‘Scooby-Doo, Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed’, Dawn of the Dead, Slither i Super.

Peter Safran és president i fundador de la productora líder a Hollywood, The Safran Company. Amb més de $3M bilions en la taquilla mundial amb col·laboració amb Warner Bros./New Line durant els últims sis anys, Safran continua produïnt la franquícia de gran èxit ‘The Conjuring’, que ha recaptat un total de $1.800.262.404 en les que s’inclouen: The Conjuring, The Conjuring 2, així com els seus spin-off Annabelle, Annabelle: Creation, Annabelle Comes Home i The Nun. Safran va tornar a formar equip amb el seu soci de The Conjuring, James Wan per al film ‘Aquaman’ de Warner Bros./DC de la qual va aconseguir $1.148.485.886 en la taquilla mundial, el que la converteix en el film de DC en el més taquiller de la història. VA col·laborar amb el director de ‘Annabelle: Creation’, David F. Sandberg, en un dels films més aclamats dels últims anys ‘Shazam!’, que va recaptar $365.971.656. La següent parada és ‘The Conjuring: The Devil MAde Me Do It’ amb l’estrena fixada per al Juny de 2021, seguit de ‘The Suicide Squad’. I queda pendent ‘Aquaman 2’ i ‘Shazam! Fury of the Gods’ i ‘The Nun 2’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada