Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 29 de setembre del 2020

'The Lion King Sequel'.


Segons Variety, Disney està desenvolupant una seqüela del remake fotorealista de ‘The Lion King’ amb el guanyador del Oscar Barry Jenkins (Moonlight, If Beale Street Could Talk) llest per a dirigir el projecte. Jeff Nathanson, el escriptor del primer film tornarà per escriure aquesta seqüela. La sòcia de Jenkins, la directora Lulu Wang, ha publicat sobre la notícia a Twitter que podeu veure’l a continuació...

El film serà una continuació del remake del estudi que va estar dirigit pel nominat al Emmy Jon Favreau (Iron Man, The Mandalorian) i va recaptar un total a nivell mundial de $1.656.963.790. Encara no s’ha anunciat data d’estrena o el inici de la producció.

“Al ajudar a la meva germana a criar a dos nens petits duran els anys 90, vaig créixer amb aquests personatges”, va dir Jenkins. “Tenir l’oportunitat de treballar amb Disney en l’expansió d’aquesta magnifica història d’amistat, amor i llegat mentre avanço en el meu treball de relatar les vides i les animes de la gent dintre de la dispersió africana és un somni fet realitat”.

Els lleons governen la sabana africana a ‘The Lion King’ de 2019, que dona la benvinguda Donald Glover (Atlanta, Solo: A Star Wars Story) com el futur Rei Simba, a Beyoncé Knowles-Carter (Dreamgirls, “Lemonades” visual album) com l’amiga convertida en interès amorós de Simba, Nala, i James Earl Jones (Rogue One: A Star Wars Story, Field of Dreams) com el savi i amorós pare de Simba, Mufasa, repetint la seva icònica interpretació de la versió clàssica animada de Disney de 1994.

‘The Lion King’ va estar dirigida per Jon Favreau, a partir d’un guió de Jeff Nathanson i Brenda Chapman a partir de la història original de Irene Mecchi i Linda Woolverton. I fotografia supervisada per Caleb Deschanel i música de Hans Zimmer.

Les veus que té cada personatge principal són les següents: Donal Glover com a Simba, James Earl Jones com a Mufasa, Beyoncé com a Nala, Chiwetel Ejifor com a Scar, Alfre Woodward com a Sarabi, Billy Eichner com a Timon i Seth Rogen com a Pumba, Eric Andre, Florence Kasumba i Keegan Michael Key com a Azizi, Shenzi i Kamari, les veus de les hienes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada