Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 17 de setembre del 2020

'The Last Shift'.

Sony Pictures ha publicat el tràiler oficial de ‘The Last Shift’, la pròxima comèdia protagonitzada pel nominat al Oscar Richard Jenkins (The Shape of Water, The Visitor, Nightmare Alley). A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

‘The Last Shift’ és una història americana sobre dos homes que lluiten a la mateixa ciutat, en mons separats. Stanley (Richard Jenkins), un treballador de menjar ràpid que envelleix, planeja deixar-ho després de 38 anys en el torn de nit al Oscar’s Chicken and Fish. El seu últim cap de setmana fa un tomb mentre entrena al seu substitut, Jevon (Shane Paul McGhie), un jove escriptor amb talent però estancat en les seves polítiques provocatives les quals li segueixen duent problemes. Aquests dos que tenen poc en comú s’uneixen a través de les circumstàncies. Stanley, un desertor de l’escola secundaria que ha vist passar la vida al costat de la finestre del seu cotxe, detalla amb orgull els matisos del treball. Mentre que Jevon, un columnista que és massa intel·ligent per tombar empanades, sosté que el seu treball està essent explotat. Un bri de companyonia s’encén durant les llargues hores de la nit en una cuina tranquil·la.

El film també està protagonitzat per Da’Vine Joy Randolph (Dolemite Is My Name) i el nominat al Globus d’Or Ed O’Neil (Married with Children, Modern Family). The Last Shift ha estat escrit i dirigit per Andrew Cohn (Medora, Night School). El film ha estat produït per Alexander Payne i Lance Acord. Els productors inclouen a Albert Berger, Ron Yerxa, Sam Bisbee, Alex Lipschultz i Bert Kern.

‘The Last Shift’ s’estrenarà als cinemes el pròxim 25 de Setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada