Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 16 de setembre del 2020

'Black Widow & Soul'.










Segons Variety, Disney estaria considerant una possible nova data d’estrena per a ‘Black Widow’, endarrerint el film des de la seva estrena que per ara està fixat per al 06 de Novembre de 2020, tot i que encara no s’ha anunciat cap nova data d’estrena. A més, el estudi està explorant opcions per a l’estrena del film de Pixar ‘Soul’, que actualment està programat per estrenar-se el pròxim 20 de Novembre, però possiblement es traslladi a Disney+.

Scarlett Johansson torna com a Natasha Romanoff, una espia i assassina que va créixer essent entrenada pel KGB abans de separar-se d’elles i convertir-se  en una agent de SHIELD i Avenger. S’espera que el film es desenvolupi després dels esdeveniments de ‘Captain America: Civil War’, però abans de ‘Avengers: Infinity War’.

‘Black Widow’ també compta en el seu repartiment amb David Harbour (‘Stranger Things’, ‘Hellboy’) interpretant a Alexei anomenat The Red Guardian, Florence Pugh (‘Fighting with My Family’) com a Yelena Belova, la guanyadora d’un guardó de l’academia l’actriu Rachel Weiz (‘The Favourite’) és Melina i O-T Fagbenle (‘The Handmaid’s Tale’) com a Mason.

El film està dirigit per Cate Shortland (‘Lore’) a partir d’un guió escrit per Jac Schaeffer (‘The Hustle’) i arribarà als cinemes el proper 06 de Novembre de 2020 a USA, mentre que a casa nostre ens arribarà el pròxim 30 d’Octubre.

Que és el que et fa...a tu?” El film el durà a un viatge des dels carrers de la ciutat de Nova York als regnes còsmics per a descobrir les respostes a les preguntes més importants de la vida.

Soul imagina que cada persona a la terra ve pre-instal·lada amb una ànima formada i perfeccionada en un regne còsmic. Joe Gardner és un mestre de banda de secundaria que te la oportunitat de tocar en el millor club de Jazz de la ciutat. Però un petit pas en fals el du als carrers de la ciutat de Nova York a The Great Before, un lloc fantàstic on les noves ànimes obtenen les seves personalitats, peculiaritats e interessos abans d’anar a la terra. Decidit a tornar a la seva vida, Joe s’uneix a una ànima precoç, 22, que mai a entès lo atractiu de la experiència humana. Mentre Joe intenta desesperadament mostra-li a 22 que és el millor de viure, pot descobrir les respostes a algunes de les preguntes més importants de la vida.

El film està protagonitzat per el guanyador del oscar Jamie Foxx (Ray, Just Mercy) i la guanyadora d’un Globus d’Or Tina Fey (30 Rock), Daveed Diggs, Ahmir Questlove, Angela Bassett i Phylicia Rashad. El músic de renom mundial Jon Batiste escriurà música de Jazz original per al film, i el guanyadors del Oscar Trent Reznor i Atticus Ross de Nine Inch Nails, composaran la banda sonora original que es mourà entre el món real i Soul.

‘Soul’ té programada la data d’estrena per al pròxim 20 de Novembre, tan a USA com a casa nostre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada