Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 12 de setembre del 2020

'Thor: Love and Thunder'.










Avui porto dues noticies relacionades amb el pròxim film del MCU ‘Thor: Love and Thunder’. La primera va relacionada amb el personatge de Chis Hemsworth i és que després del retir del MCU de Robert Downey Jr. i Chris Evans a ‘Avengers: Endgame’ , molts de fans estan especulant si el temps dels altres quatre membres del grup original de Avengers del MCU també arribarà a la seva fi o no,  especialment quan els seus pròxims projectes individuals són sobre la introducció d’un nou personatge que suposadament podria ser el seus substitut. Tot i que Black Widow de Scarlett Johansson va morir a Endgame, els fnas encara estan esperant a veure si la seva tant esperat film en solitari definitivament serà la seva última etapa com a Natasha Romanoff o no.

Mentre tant, durant una entrevista recent amb Elle Man, Chris Hemsworth finalment es va sincerar sobre el seu futur al MCU, quan li varen preguntar sobre la seva possible retirada com a Thor. L’actor australià de 37 anys va negar d’immediat el rumor al expressar clarament la seva voluntat de continuar interpretant al Déu del Tro, inclús després de la tant esperada ‘Thor: Love and Thunder’ de Taika Waititi.

“Estas boig!? No entraré en cap període de jubilació (riure). Thor és massa jove per això. Sols tinc 1.500 anys! Definitivament no és un film en el que m’acomiadi d’aquesta marca. Com a mínim això espero”, va dir Hemsworth.

També va compartir la seva alegria pel guió de Waititi de ‘Love and Thunder’: “Després de llegir el guió, puc dir que estic molt emocionat. Segur que hi haurà molt d’amor i molts llamps en aquesta producció (riure). M’alegra que després de tot el que va succeir a Avengers: Endgame, segueixo essent part del Univers Marvel i podem continuar la història de Thor. De totes maneres, no puc dir res sobre l’argument, però per a satisfer la vostre curiositat, diré que m’he divertit molt més llegint el guió que a ‘Thor Ragnarok’, i això es prova de quelcom, perquè aquest film va ser brillant”.

En segon lloc dir que segons /Film, la companyia d’efectes visuals de Lucasfilm, Industrial Light & Magic, també coneguda com ILM, està construint un volum personalitzat a gran escala a Fox Studios Australia que utilitzarà per a la producció del tant esperat ‘Thor: Love and Thunder’ de Taika Waititi. Aquesta mena de tecnologia d’efectes visuals innovadora anomenada The Volume s’ha vist per primer cop a ‘The Mandalorian’ de Disney+, que va veure a ILM fer us de panells LED HD que duplicaven els paisatges de diferents mons.

ILM senyala que la nova tecnologia de VFX per a la seqüela protagonitzada per Chris Hemsworth serà una versió molt millorada que les versions utilitzades per a la sèrie de Star Wars. “En tots els aspectes, les noves etapes són grans millores amb respecte al innovador volum de LED original desenvolupat per a la primera temporada de The Mandalorian de 2018. Fisicament, les noves etapes són més grans, utilitzen substancialment més panells LED que l’escenari original de ILM i també ofereixen tant una resolució més alta com transicions suaus de paret a sostre, això dona com a resultat directament una millor il·luminació en el set, així com moltes més finals en la càmera. Les solucions patentades de ILM per aconseguir una fidelitat revolucionaria en les parets LED a escala permeten una més gran fidelitat de color, una més gran complexitat de l’escena i un control més gran i confiabilitat”.  

‘Thor: Love and Thunder’, està dirigida per Waititi (Jojo Rabbit), que serà la continuació de la seva exitosa ‘Thor: Ragnarok’ del 2017. Natalie Portman tornarà com a Jane Foster i portarà el poderós Mjolnir. Chris Hemsworth i Tessa Thompson tornaran per interpretar a Thor i Valkyrie, respectivament. La història de la Thor femenina, es basa en la versió de Jason Aaron a “The Mighty Thor” en la que Jane Foster, afectada pel càncer, pren el “manto” i els poders de Thor.

‘Thor: Love and Thunder’, te fixada ara la data d’estrena per al pròxim 11 de Febrer de 2022 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada