Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 15 de setembre del 2020

'Love and Monsters'.

Paramount Pictures ha publicat el tràiler oficial del pròxim film postapocalíptic ‘Love and Monsters’ de Michael Matthews, presentant el personatge de Dylan O’Brien mentre navega amb valentia per una terra plena de mosntres a la cerca de la seva xicota perduda fa molt de temps. Originalment programat per una estrena als cinemes, el film ara farà el seu debut en format digital el pròxim divendres 16 d’octubre. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

A ‘Love and Mosnters’ (anteriorment titulat Monster Problems), set anys després del Monsterpocalypse, Joel Dawson, juntament amb la resta de la humanitat, ha estat vivint sota terra des de que les criatures gegants van prendre el control de la terra. Després de tornar a connectar-se per radio amb la seva xicota de l’escola de secundaria, Aimee, que ara està a 80 milles de distància en una colònia de la costa, Joel comença a enamorar-se d’ella novament. Quan Joel es dona compte de que no li queda res sota terra, decideix, contra tota lògica, aventurar-se a sortir per Aimee, tot i els perillosos monstres que es troba en mig del camí.

El film està protagonitzat per Dylan O’Brien (Maz Runner franchise) com a Joel, Michael Rooker (Guardians fot he Galaxy) com a Clyde, Jessica Henwick (Iron Fist) com a Aimee, Arianna Greenblatt (Avengers: Infinity War) com a Minnow i Dan Ewing (Occupation) com a Cap.

‘Love and Mosnters’ està escrita i dirigida per Michael Matthews amb Shawn Levy produïnt a través de la seva companyia 21 Laps. Es parla que el projecte és una història d’adolescència que es centrarà en un viatge per carretera amb un jove que viu en un món postapocalíptic envaït per mosntres. El film és compara amb Mad Max i Zombieland amb matisos de John Hughes.

El guió específic arriba de Brian Duffield, qui també va escriure ‘Jane Got a Gun’. Levy va pujar a bord de la propietat al 2012 i des de llavors el projecte ha estat desenvolupant-se lentament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada