Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 29 de setembre del 2020

'Salvage Title'.

Tant sols dos anys després d’arribar a les estanteries de les llibreries, la novel·la èpica de ciència-ficció de Kevin Steverson, Salvage Title, ha estat adquirida per Average Joes Entertainment Hideout Pictures per a desenvolupar un llargmetratge, segons Deadline.

Publicada al 2018 i la primera de la trilogia de novel·les del mateix nom, la història segueix a Harmon Tomeral, un pilot de l’acadèmia espacial que s’ha convertit en orfe i que s’enfronta a una lluita costeruda mentre desitja dirigir-se al espai. Ell i el seu amic participen en una competència a Top Fleet MArine per a competir pel gran premi de 100,000 crèdits, que seria suficient per a començar la seva pròpia companyia de salvament, però ambdós han de construir una competència digna d’un robot. Amb la flota mostrant desinterès en Harmon, ha d’unir-se als seus amics per anar en contra de les regulacions de les peces de salvament i tractar de convertir-se en el millor.

L’adaptació cinematogràfica serà escrita pel novel·lista gràfic Doug Wagner, conegut per crear la sèrie limitada Plastic de Image Comics, amb la directora executiva de Hideout Pictures, Shannon Houchins, adjunta per a produir al costat de Trevor O’Neil i Potsy Ponciroli.

“Kevin és un gran narrador i havíem estat rastrejant Salvage Title sabent que Doug és la persona perfecte per adaptar la propietat per a televisió/film”, va dir Houchins en un comunicat.

El treball de Steverson es converteix en la segona novel·la que Hideout adquireix per a una adaptació cinematogràfica després de que la companyia productora obtingues els drets de la sèrie de novel·les gràfiques Kill Whitey Donovan l’any passat. Hideout s’ha fet conegut recentment per proporcionar finançament en una sèrie de projectes amb grans noms adjunts, inclosos ‘Jay & Silent Bob’ reboot i ‘3022’ protagonitzat per Omar Epps i Kate Walsh.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada