Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 18 de setembre del 2020

'The Croods: A New Age'.

Universal Pictures ha canviat oficialment la data d’estrena de la pròxima seqüela del film de comèdia animat de format familiar ‘The Croods: A New Age’, que arribarà set anys després del debut del primer film i que va estar nominat al Oscar. Originalment estava programat per estrenar-se el 23 de Desembre de 2020, el film amb les veus principals de Nicolas Cage i Emma Stone arribarà als cinemes el pròxim 25 de Novembre de 2020, per al cap de setmana del Thanksgiving (anomenat Dia d’acció de gràcia). També podem veure el primer cartell a continuació...

Aquest anunci es produeix dies després de que Warner decidís endarrerir l’estrena de ‘Wonder Woman 1984’, del 02 d’Octubre al 25 de Desembre. En la nova data s’estrenarà competint amb ‘Soul’ de Pixar.

En el 2020, DreamWorks Animation et convida a una nova aventura enrere en el temps amb ‘The Croods: A New Age’. La seqüela veurà el retorn del repartiment de veus format per Nicolas Cage (Mandy), Emma Stone (Maniac), Ryan Reynolds (Deadpool 2, Free Guy), Catherine Keener (Kidding), Cloris Leachman (American Gods) i Clark Duke (I’m Dying Up Here) on aquest cop els Croods s’enfronten a una amenaça més gran des de que van abandonar la seva cova: un altre família.

Les noves veus en el repartiment inclouen a: Kelly Marie Tran com l’única filla dels Betterman anomenada Dawn amb Leslie Mann (Blockers) i el quatre vegades guanyador d’un Emmy Peter Dinklage com els pares de Dawn.

Aquesta seqüela està dirigida per Joel Crawford amb Mark Swift produint.

En el primer film, el món va conèixer a la primera família de l’era prehistòrica, The Croods. La comèdia nominada al Oscar sobre un clan que s’enfronta a un món canviant va cautivar al públic arreu del món i ens va recordar la importància eterna de la família...i el poc que hem evolucionat.

El desenvolupament del film ha estat un camí llarg i caòtic, amb la producció inicialment programada per a dos anys després de l’estrena del primer film, però la data d’estrena es va anar endarrerint contínuament abans de que DreamWorks anuncies la seva cancel·lació el Novembre de 2016. Després de l’adquisició de l’estudi d’animació per part de Universal Studios, es va anunciar que la producció s’havia reactivat amb la nova data d’estrena per al 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada