Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 1 de setembre del 2020

'Skydance Television Series'.

Segons Deadline, Skydance Television es troba actualment en el procés de desenvolupar una nova sèrie que es descriu com una aventura d’espies amb l’estrella de Terminator, Arnold Schwarzenegger, que ha signat oficialment per al paper protagonista. El estudi planeja vendre el projecte als serveis de streaming.

Creada per Nick Santora (Scorpion, The Fugitive), la sèrie d’una hora es descriu com una aventura d’espies global que es centrarà en un duo format per un pare i la seva filla. El mitjà assenyala que l’estudi ja ha començat el càsting preliminar per al paper de filla.

També s’espera que Schwarzenegger sigui el productor executiu al costat de Santora i David Ellison, Dana Goldberg i Bill Bost de Skydance. Carolyn Harris també ha estat escollida per supervisar la sèrie en nom del estudi. El projecte sense títol serà part del acord general de Santora amb Skydance TV.

La sèrie sense títol serà l’última col·laboració de Schwarzenegger amb Skydance, qui ha produït els dos últims films de ‘Terminator: Genisys’ i ‘Terminator: Dark Fate’. Això també marca el primer gran projecte televisiu de l’estrella d’acció de 73 anys des de que va fer ‘cameos’ en programes i films de televisió com ‘Two and a Half Men’ el 2015, ‘Christmas in Connecticut’ l’any 1992, ‘Tales from the Crypt’ l’any 1990 i ‘The Streets of San Francisco’ l’any 1977.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada