Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 30 de setembre del 2020

'Ronnie Spector Biopic'.

Des de Variety, ens informen de que la guanyadora d’un Emmy Zendaya (Euphoria, Dune, Spider-Man franchise) està en converses per a interpretar a la líder del grup musical The Ronettes, Ronnie Spector, en un pròxim film biogràfic de la vida de la cantant per A24 i New Regency. L’estrella aparentment ha estat escollida per la pròpia Spector per interpretar-la.

Segons les informacions, el film biogràfic farà un incís en la carrera primerenca de Spector, en particular en la formació del grup The Ronettes i posteriorment cantant amb Philles Records de Phil Spector. Mentre estaven en el segell, la banda va gravar l’èxit “Be My Baby” i Spector finalment es va casar amb el productor discogràfic. El film també seguirà la seva eventual divorci i la batalla de Spector per recuperar els drets de la seva musica. 

          

A24 i New Regency han adquirit els drets de la vida de Spector, així com la seva autobiografia, Be My Baby, que va ser escrita per Spector juntament amb Vince Waldron. Els estudis possiblement estiguin considerant al guanyador del Pulitzer, Jackie Sibblies Drury, per escriure’n el guió.

Marc Platt (The Little Mermaid, Dear Evan Hansen, Wicked) produirà. Spector treballa com a productora executiva al costat del seu manager Jonathan Greenfield i Zendaya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada