Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 5 de setembre del 2020

'Silk Series'.









Des de Variety ens informa de que Sony Pictures Television està desenvolupant una sèrie de Marvel live-action de Silk amb l’escriptora Lauren Moon (Good Trouble, Atypical), que és coreana americana al igual que el personatge del univers Spider-Man, en converses per escriure.

Silk, el qual el seu nom real és Cindy Moon, és una companya de classe coreana-estatunidenca de Peter Parker. Va ser presentada per primer cop en els còmics a The Amazing Spider-Man #1 l’any 2014. Al igual que Parker, una aranya radioactiva la mossega, el que li dona la capacitat de moure’s a una velocitat increïble, disparar teranyines amb les puntes dels dits i posseir un Spider-Sense avançat conegut com Silk Sense.

El personatge va aparèixer anteriorment a ‘Spider-Man: Homecoming’ i ‘Avengers: Infinity War’ i va ser interpretat per Tiffany Espensen. El càsting per al paper televisiu encara no s’ha anunciat.

Phil Lord i Chris Miller seran els productors executius de la sèrie a través de la seva companyia de producció Lord Miller Production al costat de la ex directora de Sony Pictures Entertaiment Amy Pascal. Sony Pictures Television produirà. Actualment no hi ha cap servei de streaming o xarxa adjunta, tot i que s’informa de que Amazon està en converses per adquirir la sèrie, a més d’altres projectes potencials de la sèrie de Marvel basats en personatges propietat de Sony.

El 2018, Sony va anunciar que estava desenvolupant un film de Silk com un spin-off de Spider-Man, després del èxit de ‘Spider-Man: Homecoming’ de 2017. Pascal estava llesta per a produir el film. A principis d’aquest any, Sony també va anunciar que estava treballant en un film secret de Marvel centrat en un personatge femení amb el director S.J. Clarkson (Collateral).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada