Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 16 de setembre del 2020

'Keith'.

Segons Deadline, Searchlight Pictures es troba actualment en el procés de desenvolupament d’un film thriller psicològic titulat ‘Keith’ amb el quatre vegades guanyador d’un Emmy, Peter Dinklage, signant per a protagonitzar el projecte. Això marcarà la darrera col·laboració entre l’actor i l’estudi, els quals ja van treballar plegats en el film comèdia dramàtica negra i aclamada per la critica de 2017 ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’.

Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument i els personatges del film. A més de protagonitzar, Dinklage també en serà productor executiu al costat de Sacha Gervasi, Jim Garavente, Jessica de Rothschild i Hassan Taher de Portobello Electric.

‘Keith’ estarà escrit per Haley Z. Boston (Hunters) basat en un tractament de Gervasi. Dantram Nguyen i Zahra Phillips estan supervisant el projecte en nom de Searchlight.

Dinklage va guanyar reconeixement mundial per la seva actuació aclamada per la critica com a Tyrion Lannister a ‘Game of Thrones’ de la HBO, que va emetre la seva vuitena i última temporada l’any passat. Va guanyar quatre premis Emmy de vuit nominacions a Millor Actor de Repartiment en una Sèrie Dramàtica. Proximament el podrem veure en films com ara: el film thriller ‘I Care a Lot’ de J. Blakeson protagonitzant al costat de Rosamund Pike i Chris Messina; i la pròxima seqüela animada de DreamWorks ‘The Croods: A New Age’; i recentment s’ha incorporat al càsting per al film de Legendary Pictures d’acció/aventura ‘Good Bad & Undead’ al costat del seu company de ‘Game of Thrones’, Jason Momoa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada