Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 25 de setembre del 2020

'Supergirl'.











‘Supergirl’ de The CW arribarà a la seva fi en la sisena temporada, segons han anunciat la cadena de Warner Bros. Television i Berlanti Productions (des de Variety). S’espera que la producció de la sisena temporada comenci a finals d’aquest mes, i el mitjà ha assenyalat que els escriptors han començat a desenvolupar històries per als últims 20 episodis de la sèrie.

‘Supergirl’ està protagonitzada per Melissa Benoist (Glee) com a Kara Danvers/Supergil, Mehcad Brooks com a James Olsen, Chyler Leigh (Grey’s Anatomy) com Alex Danvers, Jeremy Jordan com a Winslow ‘Winn’ Schott, Katie McGrath (Merlin) com a Lena Luthor, Jess Rath com a Brainiac 5 i David Harewood com a Hank Henshaw/J’Onn J’onnz. La cinquena temporada també va estar protagonitzada per Nicole Maines, Azie Tesfai, Andrea Brooks, Julie Gonzalo, Staz Nair i com a estrella convidada Jon Cryer.

La cinquena temporada de ‘Supergirl’ va acabar el 17 de Maig de 2020 i va comptar amb el debut de Benoist com a directora. La cadena planeja estrenar la sisena temporada en algun moment de 2021.

Basada en els personatges de DC creats per Jerry Siegel i Joe Shuster, la sèrie està produïda per Greg Berlanti, Sarah Schechter, Robert Rovner, Jessica Queller i Rob Wright. Supergirl està produïda per Berlanti Productions en associació amb Warner Bros. Television.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada