Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 9 de setembre del 2020

'The Mandalorian Season 2'.

Durant una entrevista per Entertainment Weekly, el creador y productor executiu de The Mandalorian, Jon Favreau, va oferir el primer cop d’ull a la molt esperada segona temporada de la sèrie de Star Wars a Disney+. A continuació podeu veure el primer cop d’ull a les imatges en dues portades de la revista...

Favreau també va compartir la seva reacció al gran èxit de The Mandalorian i al personatge universalment estimat de Baby Yoda (també conegut com The Child). El creador i el EP senten que la sèrie va tenir un avantatge en part gràcies a les “expectatives més baixes de la televisió en comparació amb els films” i com “hi ha un conjunt d’estàndards molt diferent pel que se’t jutja” dient que s’han beneficiat del diminut món de The Mandalorian en comparació amb els films d’alt perfil.

Favreau també li dona crèdit a l’aportació creativa del productor executiu Dave Filoni, qui manté a Favreau en el camí com algú que va ser “estretament guiat per Lucas mentre dirigia les set temporades de ‘Star Wars: The Clone Wars’.

“Se m’ocorren idees i, a vegades, Dave diu: ‘No pots fer això a Star Wars’. Després, anomenaré exemples dels films, o Clone Wars, per intentar fer-los servir com a justificació. Sóc com un advocat que parla amb un jutge; jo sóc per a ell com ho era per a George. No faré res sense l’aprovació de Dave. I per al seu mèrit, ell compren que Star Wars ha de ser divertit i en constant evolució”, va dir Favreau.

En cuant a la nova temporada, Favreau va dir que presenta “una història més gran en el món”, amb històries que es tornen “menys aïllades” ja que cada episodi “té el seu propi sabor”. Filoni va afegir: “Tot es torna més gran, les apostes augmenten, però també la història personal entre el nen i The Mandalorian, es desenvolupa d’una manera que crec que la gent gaudirà”.


Recents informacions, han donat a conèixer que la segona temporada de ‘The Mandalorian’, comptarà amb el retorn de Temuera Morrison (Aquaman) com a Boba Fett, Katee Sackhoff com a Bo-Katan de ‘The Clone Wars’, ara en live-action i segons els informes, també comptarà amb el debut en live-action de Jedi Padawan convertit en espia de l’aliança rebel Ahsoka Tano interpretada per Rosario Dawson (Zombieland: Double Tap).

A més de les noves incorporacions per aquesta segona temporada, diversos directors han confirmat recentment la seva participació en aquesta nova temporada, inclús Robert Rodriguez (Alita: Battle Angel) i el director de la franquícia de ‘Ant-Man’, Peyton Reed, i els retorns de Rick Famuyia (Dope), Dave Filoni, Carl Weathers i Jon Favreau (The Lion King).

Després de les històries de Jango i Boba Fett, un altre guerrer emergeix en el univers de Star Wars. The Mandalorian s’estableix després de la caiguda del Imperi i abans de l’aparició de la Primera Ordre. Seguim les tribulacions d’un pistoler solitari en els confins de la galàxia, lluny de l’autoritat de la Nova República.

Pedro Pascal (Kingsman: The Golden Circle, Wonder Woman 1984) interpreta a un solitari pistoler Mandalorian en els confins de la galàxia i s’uneix Gina Carano (Deadpool), que interpreta a Cara Dune, una ex Rebel Shock Trooper, que té problemes per a reintegrar-se a la societat...i Carl Weathers com a Greef, un home que dirigeix un gremi de caça-recompenses que contracta a The Mandalorian per a un treball específic.

La sèrie també està protagonitzada per Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Emily Swallow (Supernatural), Carl Weathers (Predator), Omid Abtahi (American Gods), Werner Herzog (Grizzly Man), Nick Nolte (Affliction) i Timothy Olyphant (Justified, Fargo).

Michael Biehn (The Terminator, Aliens) s’ha unit al repartiment de la segona temporada i Bill Burr reprendrà el seu personatge de Mayfield a aquesta segona temporada.

Jon Favreau desenvolupa el treball de productor executiu i showrunner de la sèrie, Els directors de la primera temporada incloïen a Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), qui va dirigir el primer episodi, a més de Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), Bryce Dallas Howard (Solemates) i Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Jojo Rabbit), qui també a donat veu al caça-recompenses IG-88 a la sèrie.

‘The Mandalorian’ és una producció executiva de Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson. Karen Gilchrist n’és coproductora executiva.

‘The Mandalorian’ season 2 farà el seu debut el pròxim 30 d’Octubre a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada