Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 28 de setembre del 2020

'Spiderhead'.

Segons Entertaiment Weekly, el drama destacat de Netflix ‘Spiderhead’ ha afegit al alumne del MCU Chris Hemsworth (Thor: Ragnarok, Extraction, Bad Times at the El Royale), Jurnee Smollett (Lovecraft Country, Birds of Prey, The Great Debaters) i Miles Teller (Top Gun: Maverick, Whiplash, Only the Brave) al seu repartiment. La història està basada en la història curta ‘Escape from Spiderhead’ de George Saunders que es va publicar per primer cop al The New York Times i després es va afegir a la seva col·lecció antològica més venuda, Tenth of  December.

El drama es desenvolupa en un futur proper i segueix a dos convictes que accepten una oferta per a convertir-se en objectes mèdics a canvi de sentències reduïdes. Però, estan preparats pel que durà aquest experiment a la superfície? Cadascun s’enfrontarà a lluitar amb el seu passat a mesura que es converteixen en pacients de prova de drogues que alteren les emocions mentre estan sota la supervisió d’un brillant visionari.

Spiderhead estarà dirigit per Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick) i estarà escrit pels guionistes de Deadpool i Deadpool 2, Rhett Reese i Paul Wernick.

El film estarà produït per Eric Newman per a Screen Arcade a través del acord de primera mà de Newman amb Netflix, al costat de Hemsworth. Els productors també inclouen a Oren Katzeff i Geneva Wasserman per a The New Yorker Studios al costat de Reese, Wernick, Tommy Harper i Jeremy Steckler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada