Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 1 de setembre del 2020

'The Stand'.

‘The Stand’ de Stephen King no tracte sobre la fi del món. Es tracte del que ve després, quan la major part de la humanitat ha estat aniquilada per una plaga. L’any 1994, ABC va adaptar la novel·la de King a una mini sèrie. Ara, la CBS All Access està preparant una adaptació completament nova programada per a finals d’any. Durant la cerimònia de Premis de la MTV Video, finalment es va publicar el primer teaser tràiler.

          

El video comença amb Frannie Goldsmith (Odessa Young), una jove embarassada que va sobreviure a la plaga. La mare Abagail (Whoopi Goldberg) apareix en una visió per convidar a Frannie a cercar-la. També hi ha un breu cop d’ull de Jovan Adepo com a Larry Underwood, un dels personatges principals del llibre. Larry i un munt d’altres supervivents finalment s’uniran sota el lideratge de la Mare Abagail. La seva esperança col·lectiva es poder evitar els errors del passat que van condemnar a la humanitat.

Tot i això, també hi ha una força més obscura en joc. Randall Flagg (Alexander Skarsgard) també està reunint als seus seguidors. Flagg té la intenció de controlar el nou món, però primer té que destruir a Madre Abagail i els seus seguidors.

‘The Stand’ s’estrenarà a la CBS All Access el dijous 17 de Desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada