Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 22 de setembre del 2020

'Fantastic Beasts 3'.


En una entrevista recent amb Cinema Blend, el guanyador del Oscar Eddie Redmayne va revelar l’actualització de la producció de ‘Fantastic Beasts 3’ al confirmar que la filmació s’havia reprès feia dues setmanes. Aquesta notícia arriba mes de sis mesos després de que la filmació s’aturés temporalment degut a la pandèmia global. 

“És interessant perquè hem començat a filmar ara”, va dir Redmayne. “Duem dues setmanes i, de nou, és un procés completament nou. És una nova normalitat. Prova amb freqüència, mascaretes. I em preguntava, en realitat, si les màscares afectarien a la creativitat, d’alguna forma. Pot ser per això va ser una mica ignorant, però vaig pensar que, com a humans, necessitem interactuar l’un amb l’altre. El que és realment reconfortant és que és un procés diferent, però encara es sent com si estigues fent bombolles i que tots estan treballant al cap damunt del seu joc”.

La tercera entrega del film de ‘Fantastic Beasts’ i l’onzè film de tota la franquícia de Wizarding World no és l’únic projecte d’alt perfil de Warner Bros. el qual van poder tornar aquest mes al set amb ‘The Batman’ de Matt Reeves que van reprendre rodatge al Regne Unit la setmana passada.

La tercera entrega per ara sense subtítol, comptarà de nou amb Eddie Redmayne com a Newt Scamander, Katherine Waterston com a Tina Goldstein, Dan Fogler com a Jacob Kowalski, Alison Sudol com a Queenie Goldstein, Ezra Miller com a Credence, Jude Law com a Albus Dumbledore, Jessica Williams com la professora Eulalie Hicks i Johnny Depp com a Grindelwald.

La tercera entrega estarà dirigida de nou per David Yates a partir d’un guió escrit per J.K. Rowling i Steve Kloves. ‘Fantastic Beasts 3’ té fixada la data d’estrena per al pròxim 12 de Novembre de 2021.

L’anterior film, ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’, va recaptar $654.855.901 a nivell mundial i la primera entrega ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, va recaptar $814.043.616 a nivell mundial. Els dos primers films com he dit van estar dirigits per David Yates, a partir d’un guió de J.K. Rowling i produïts per David Heyman, la pròpia Rowling, Steves Kloves i Lionel Wigram.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada