Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 27 d’agost del 2024

'Jurassic World 4'.


El repartiment de Jurassic World 4 segueix creixent i des de Variety ens informen que l’estrella de Diarra From Detroit, Béchir Sylvain, s’ha unit al pròxim repartiment.

El paper de Sylvain per ara és desconegut i gran part del argument de la pel·lícula es manté en secret. Jurassic World 4 estarà dirigida per Gareth Edwards i cercarà continuar l’èxit de la franquícia en general de Jurassic Park, que ha recaptat més de $6Mil Milions al llarg de la seva història.

Tot i que no se’n sap res de la pròxima pel·lícula, Jurassic World 4 està programada per estrenar-se en tot el país el 02 de juliol de 2025.

La pel·lícula de Jurassic Wolrd encara no té títol, i estarà protagonitzada per Scarlett Johansson, Jonathan Bailey, Manuel García-Rulfo, Rupert Friend, Mahersala Ali, Luna Blaise, David Iacono i Audrina Miranda.

La nova pel·lícula de Jurassic World està escrita per David Koepp, qui va escriure Jurassic Park i la seva seqüela, The Lost World: Jurassic Park. La pel·lícula marcarà el començament d’una “nova era Jurassica” amb una història que provablement no inclourà els personatges de les pel·lícules anteriors de Jurassic World o Jurassic Park.

'Sonic the Hedgehog 3'.

Se n’ha parlat molt sobre la publicació d’aquest avanç en línia durant mesos, però el primer tràiler de Sonic the Hedgehog 3 s’acaba de publicar en línia i definitivament ha valgut la pena.

En l’avanç, els herois de la franquícia es veuen superats per Shadow the Hedgehog (veu de Keanu Reeves), quelcom evident quan el popular antiheroi acaba ràpidament amb Sonic, Tails i inclús el formidable Knuckles.

Això obliga a Sonic i els seus amics a recórrer al seu major enemic, el Doctor Robotnik, a la recerca d’ajuda. S’uneixen per a derrotar a Shadow en el que sembla una conclusió èpica per aquesta trilogia, tot i que estem segurs de que no es pot confiar en el dolent. L’avanç acaba amb Sonic i Shadow a punt d’enfrontar-se, tot i que assegurat de quedar-te desprès del títol per a veure a Jim Carrey fent el doble treball com a Eggman...i el seu avi!

Aquesta pel·lícula sembla molt divertida i és difícil creure que no hagi passat tant de temps des de que Paramount va horroritzar als fans amb un Sonic redissenyat. La reacció negativa va obligar al estudi a endarrerir la seva estrena i fer que el personatge CGI s’ajustés més a la seva aparença clàssica.

Soncic the Hedgehog va sorprendre a tothom l’any 2020 i tant la seqüela com el spin-off de Knuckles van rebre crítiques igualment de positives tant per part dels fans com dels crítics. En quan a aquesta tercera pel·lícula, sembla que els jocs cobren vida, una perspectiva emocionant per als fans de la franquícia de SEGA.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          

          


Sonic the Hedgehog 3 tornarà a estar dirigit per Jeff Fowler a partir d’un guió escrit per Pat Casey, Josh Miller i John Whittington. Ben Schwartz reprendrà el seu paper de Sonic. Els detalls sobre l’argument son escassos, però comptarà amb Shadow the Hedgehog, el veloç rival de Sonic que va aparèixer per primer cop en el videojoc Sonic Adventure 2 de Sega Dreamcast de 2001. El film arribarà als cinemes el 20 de desembre d’enguany.

Entre les noves incorporacions a la franquícia es troben Krysten Ritter (Jessica Jobes), Alyla Browne (Furiosa), James Wolk (Harley Quinn), Sofia Pernas (Jane the Virgin), Cristo Fernández (Ted Lasso) i Jorma Taccone (Spider-Man: Across the Spider-Verse). També es va confirmar a Keanu Reeves com a Shadow the Hedgehog.

Sonic the Hedgehog 2 també va estar dirigit per Fowler, qui va fer el seu debut com a director en el film original. El film va recaptar un total de $405.421.518 a nivell mundial, per a un pressupost d’entre $90M i $110M.

Sonic the Hedgehog 3 s’estrenarà el pròxim 20 de Desembre.

dilluns, 26 d’agost del 2024

'The Assassin'.

Keeley Hawes i Freddie Highmore han estat escollits com els protagonistes de la pròxima sèrie de suspens de Prime Video, The Assassin. La sèrie prové dels germans Harry i Jack Williams, els cocreadors de The Tourist.

La sèrie segueix a una assassina retirada (Hawes) que es reuneix amb el seu distanciat fill (Highmore) en una illa grega aïllada. La reunió incòmode es converteix en una lluita per la supervivència quan el passat accidentat de Julie obliga al duo a fugir.

Hawes actualment protagonitza Orphan Black: Echoes com a Kira Manning. Altres acreditacions notables de Hawes inclouen: Bodyguard, Line of Duty i Ashes to Ashes. Mentre tant, Highmore ha acabat recentment la seva carrera de set temporades com a Shaun Murphy a The Good Doctor. Abans del drama mèdic, Highmore va interpretar a Norman Bates a Bates Motel de A&E.

La sinopsis oficial diu: “Reclosa en una remota illa grega, la assassina retirada Julie (Hawes) té una reunió una mica espinosa amb el seu distanciat fill, Edward (Highmore), que està de visita des d’Anglaterra. Armat amb preguntes sobre nova informació de la seva paternitat, Edward lluita per a trobar el moment adequat per a parlar amb la seva frustrant distanciada mare. Però, quan finalment es presenta el moment, les coses prenen un gir mortal, quan el perillós passat de Julie l’atrapa i es veuen obligats a fugir de l’illa i emprendre la fuga junts”.

A més a més de Hawes i Highmore, The Assassin està protagonitzada per Gina Gershon, Shalom Brune-Franklin, Jack Davenport, Alan Dale, Gerald Kyd Devon Terrell, Richard Dormer, David Denick i Oleksandr Yatsenko. Pròximament s’anunciaran més incorporacions al càsting.

La productora de Williams, Two Brothers, produirà la sèrie en associació amb ZDF, All3Media International i Stan a Australia. Two Brothers és més coneguda per a desenvolupar i produir Fleabag. The Assassin constarà de sis episodis. El rodatge ha començat a Grècia.

Via Deadline.

'Spider-Man 4'.


Resulta una mica difícil de creure que aquestes altures Sony Pictures/Marvel Studios encara no hagin confirmat oficialment que una quarta pel·lícula de Spider-Man està en camí, tenint en compte la quantitat de rumors que han estat circulant durant l’últim any. Els fans esperaven algunes actualitzacions en la SDCC, però és fàcil oblidar que qualsevol notícia sobre Spidey vindria primer de la banda de Sony, pel que un gran anunci en el Hall H sempre va ser poc provable.

Hauríem d’escoltar quelcom força aviat, però per ara, ho has endevinat, hi ha més rumors!

Segons Daniel Richtman, la producció està programada per començar el pròxim any, i creu que la pel·lícula hauria d’arribar als cinemes el juliol de 2026, entre Avengers: Doomsday i Avengers: Secret Wars. Richtman nota que això és una bona indicació de que Spider-Man 4 serà un altre pel·lícula del Multivers.

Hem escoltat informacions contradictòries al respecte, però si són precisos, sembla que Tom Rothman de Sony s’ha sortit amb la seva!

Encara no sabem qui en serà el director, ja que és segur que el director de l’anterior trilogia no tornarà, hi ha el rumor que diversos cineastes estan a la llista per a dirigir Spider-Man 4, inclosos Justin Lin (Fast & Furious), Drew Goddard (The Cabin in the Woods) i Adil El Arbi i Bilall Fallah (Ms. Marvel, Bad Boys: Ride or Die).

Els guionistes de No Way Home, Chris McKenna i Erik Sommers, estan escrivint el guió.

'Vision'.

El divendres ens vam assabentar de que James Spader repetirà el seu paper (en forma de veu) de Ultrón en la pròxima sèrie de Vision de Marvel Studios a Disney+.

Ara, des de Deadline han ofert més detalls al respecte al revelar que “el paper de [Spader] a Vision pot ser que no sigui una veu en off, segons han escoltat”. Això ha donat peu a especulacions a internet sobre la possibilitat de que Spader interpreti a Ultrón en la seva forma “humana”, potser com la seva pròxima evolució o en el veïnat en el que Vision i la seva família de robots s’estableixin.

A Avengers: Age of Ultron, Spader es va posar el vestit per a interpretar a Ultron amb captura de moviment, pel que la informació també pot fer referència a això. L’actor, al estar tan involucrat en el paper, suggereix que tindrà un paper important que desenvolupar en aquesta seqüela de WandaVision.

"Vaig tenir diverses sessions de gravació de diàlegs addicionals”, va dir Spader sobre interpretar a Ultron el 2015. “Però realment es tractava de material nou per a definir, aclarir i a més a més, d’alguna manera destil·lar el prisma. La major part del diàleg que s’escolta a la pel·lícula i la major part del que es veu, ho vam filmar en el set d’una manera força convencional”.

“No em va semblar convencional en aquell moment, considerant tot en el que estava, però poder filmar-ho...el diàleg era tot el que vam filmar en el set realitzant escenes amb els altres actors com ho faries en qualsevol pel·lícula o en qualsevol entorn”.

“I em vaig alegrar molt perquè no he vist la pel·lícula final, però em vaig alegrar de que...vaig veure molt de material durant la post-producció”, va afegir l’actor. “Així que vaig veure grans seccions de tota la pel·lícula i inclús en les seves etapes de formació va ser notable veure-la”.

Ultron va aparèixer per primera vegada a Avengers: Age of Ultron de 2015. Creat per Tony Stark i Bruce Banner, estava destinat a ser un programa de manteniment de la pau dissenyat per a protegir la Terra de futures amenaces. Tot i això, al adquirir consciència, Ultron ràpidament conclou que la humanitat en si mateixa és la més gran amenaça per al planeta i ha de ser erradicada.   

Albergat en un cos robòtic en constant evolució, el dolent s’actualitza amb freqüència i transfereix la seva consciència a múltiples formes. La personalitat d’Ultron és un reflex retorçat de Stark, que combina l’ingeni i la intel·ligència de Stark amb una visió del món obscura i nihilista.

A Spider-Man: Homecoming, Peter Parker es troba amb el cap d’un dron de Ultron i semblava estar activa. Queda per veure si Marvel Studios reprèn això o si es revelarà que és un producte de la imaginació de Vision; tot i això, sembla que hi ha grans plans per a Ultron en el futur.

També el divendres vam saber dues notícies més, l’una que diu que la pròxima sèrie de Vision es descriu ara com la tercera part d’una trilogia que va començar amb WandaVision, seguirà amb Agatha All Along i acabarà amb el projecte de Vision (anomenada anteriorment com a Vision Quest).

Segons Daniel Richtman, la IA totpoderosa “tindrà un paper important a la sèrie”. El insider també ha escoltat que la sèrie Vision “tindrà elements de els Venjadors de la Costa Oest”.

Aquest episodi dels herois més poderosos de la Terra va ser format per Ull de Falcó en els anys 80’s i la formació original també incloïa a Vision, Mockingbrid, Wonder Man, Tigra i Iron Man (amb Rhodey en l’armadura). Queda per veure si l’equip realment es formarà en el spin-off de WandaVision, però sembla que, com a mínim, es podrien establir les bases.

En quant a Bruixa Escarlata, desprès de la informació des de Deadline de que Elisabeth Olsen podria tornar per a Vision, Richtman afirma que l’estrella de Doctor Strange in the Multiverse of Madness, està “assegurada” per a repetir el paper en “un projecte de Marvel que es filmarà al 2025”.

No especifica si es tracta definitivament de Vision, però val la pena assenyalar que Avengers: Doomsday també està programat per a començar a filmar-se al 2025.

'One Piece Season 2'.

Netflix està completant el repartiment per a la segona temporada de One Piece. Poc desprès de l’anunci de la incorporació de Katey Sagal i Mark Harelik, el servei de streaming també ha anunciat que Sendhil Ramamurthy (Never Have I Ever)interpretarà a Nefertari Cobra en la molt esperada segona temporada.

A One Piece, Nefertari Cobra és el Rei de Alabasta i el patriarca de la família Nefertari. És l’espòs de Nefertari Titi i el pare de Nefertari Vivi.

“En el cor del Regne del Desert de Alabasta, on s’agita la rebel·lió i s’enterren els secrets, es troba un Rei com cap altre. Presentem a Nefertari Cobra, el pilar de la integritat en un regne en una cruïlla”, va escriure Netflix a X.

Ramamurthy és l’última incorporació al repartiment de la temporada 2, unint-se als prèviament anunciats: Daniel Lasker com a Mr. 9, Camrus Johnson com a Mr. 5, Jazzara Jaslyn com a Miss Valentine, David Dastmalchian com a Mr. 3, Werner Coetser com a Dorry, Brendan Murray com a Brogy, Clive Russell com a Crocus, Callum Kerr com a Smoker, Julia Rehwald com a Tashigi, Rob Colletti com a Wapol i Ty Keogh com a Dalton.

Desprès d’anunciar la incorporació de Ramamurthy, Netflix també ha anunciat la incorporació de Charithra Chandran (Bridgerton), que s’uneix com a Miss Dimecres.

La notícia arriba desprès d’una setmana farcida d’incorporacions al repartiment. Miss Dimecres (també anomenada Nefertari Vivi) és un personatge clau en la història de One Piece, coneguda per la seva participació amb els Pirates del Barret de Palla durant tota la saga d’Alabasta.

“Estic emocionada d’unir-me al repartiment de One Piece i em sento increïblement agraïda amb el sensei Oda per confiar amb mi per al paper de Vivi. Se el que significa per a tots vosaltres i treballaré el més dur possible per a fer-li justícia i fer-vos sentir orgullosos”, va dir Chandran en un vídeo compartit per Netflix.

Chandran és millor coneguda pels seus papers de Edwina Sharma en la segona temporada de Bridgerton, així com de Sabina Pleasance en la segona temporada de Alex Rider. Els seus crèdits cinematogràfics inclouen Eternals i How to Date Billy Walsh.

dijous, 22 d’agost del 2024

The Batman Part II'.


Recentment, el guionista Mattson Tomlin ha ofert una interessant actualització sobre The Batman Part II. En una entrevista, Tomlin va parlar sobre quan es filmarà la pel·lícula i com el director Matt Reeves segueix generant expectatives per  ala seqüela.

“Es gravarà l’any que ve. Ens estem preparant i haig de dir que el llistó no podria estar més alt. És la seqüela de la primera”, va dir Tomlin a Screen Rant.

“Però a més a més, Matt [Reeves] no s’assembla a cap altre. En els cinc anys que duc treballant amb ell tant a prop, he intentat absorbir tot lo humanament possible d’ell i estic agraït per el temps que puc passar amb ell, perquè és un veritable artista que opera en un món en el que a vegades l’art no arriba a florèixer i està tractant de fer quelcom que realment important. Així que poder estar en el viatge i ser part d’aquest procés és força increïble, força tremend. Estic entusiasmat per la pel·lícula”.

Gran part dels detalls de la trama de The Batman Part II són un secret. El rodatge està previst que comenci a Anglaterra al 2025.

Robert Pattinson com a Bruce Wayne/Batman és l’únic membre del repartiment confirmat que tornarà per a The Batman Part II.

Estrenada el març de 2022, The Batman va recaptar $772.245.583 a nivell mundial, amb un pressupost d’entre $185 i $200 milions de dòlars. The Penguin, és una sèrie derivada que estarà protagonitzada per Colin Farrell com a Oswald Cobblepot i que s’estrenarà el pròxim 19 de setembre.

The Batman Part II està programat per estrenar-se el 02 d’octubre de 2026.

'Salem's Lot'.

Salem’s Lot, una nova versió moderna de la saga, ja està en marxa. Desprès de superar els endarreriments, per fi s’han revelat les primeres imatges de l’adaptació de Stephen King de Gary Dauberman.

Salem’s Lot, de Dauberman, estava prevista originalment per estrenar-se als cinemes l’any 2022, però més tard es va traslladar al 2023 desprès de que New Line i Warner Bros. es fusionessin amb Discovery Inc. Tot i això, tenint en compte els desafortunats destins de Batgirl i Coyote vs ACME, una nova adaptació ha estat quasi impossible.

Afortunadament, a diferència de els pel·lícules arxivades abans anomenades, a principis d’aquest any es va anunciar que la pel·lícula arribarà a HBO Max el mes d’octubre. A continuació podeu veure’n les fotos:





Basada en la novel·la homònima de King de 1975, Salem’s Lot -dirigida i escrita pel conegut escriptor de terror Dauberman- gira al voltant al retorn d’un escriptor a la seva llar de la infància, que ha estat devastada per la presència d’un vampir espantós. El seu descobriment el du a formar equip amb un grup de persones per a lluitar contra l’antic mal.

“L’autor Ben Mears torna a la casa de la seva infància, Jerusalem’s Lot, a la recerca d’inspiració per al seu pròxim llibre, sols per a descobrir que la seva ciutat natal està essent atacada per un vampir assedegat de sang”, diu la sinopsis.

El remake està protagonitzat per Lewis Pullman com a Ben Mears, Alfre Woodard com la Dra. Cody, Makenzie Leigh com Susan Norton, Bill Camp com a Matthew Burke, Spencer Treat Clark com a Mike Ryerson, Pilou Asbæk com a Straker i John Benjamin Hickey com el pare Callahan.

Dauberman també n’és productor executiu al costat de Michael Bederman, Andrew Childs i Judson Scott. Els productors són James Wan, Michael Clear, Roy Lee i Mark Wolper.

'How to Kill Your Family'.

La guanyadora del Globus d’Or, Anya Taylor-Joy, es reuneix oficialment amb Netflix per a la pròxima adaptació en forma de sèrie de How to Kill Your Family, basada en la novel·la homònima de Bella Mackie, supervendes de 2021. Això arriba quatre anys desprès de que Taylor-Joy protagonitzes l’aclamada mini sèrie de la plataforma de streaming The Queen’s Gambit.

“En quant vaig acabar l’última pàgina, vaig saber que tenia que donar-li vida a aquesta història”, va dir Taylor-Joy en un comunicat. “Desprès d’aguaitar (lleuger) de la inimitable Bella Mackie, no podria estar més emocionada de col·laborar amb l’equip que són les productores Sally Woodward Gentle, Lizzie Rusbridger i Emma. Estic desitjant embrutar-nos les mans encara més”.

How to Kill Your Family estarà escrita i produïda executivament per Emma Moran (Extraordinary). La sèrie de 8 episodis estarà produïda executivament per Taylor-Joy, Mackie, Sally Woodward Gentle, Lizzie Rusbridger i Lee Morris. Prové de LadyKiller Productions Inc. I Sid Gentle Films Ltd.

“La sèrie segueix a Grace, qui té una família complicada. El seu pare és Simon Artemis, un multimilionari i un esquirol social despietat”, es pot llegir en la sinopsis. “Grace és el producte d’una aventura que Simon diu no recordar, que va deixar a Grace i a la seva mare a la seva sort. Quan la seva mare mor i Grace és rebutjada per les persones que haurien d’estimar-la, transforma la seva ira en quelcom útil: matant a la seva distanciada família extensa a través de mitjans morbosament creatius. Aviat, Grace s’obre camí cap a la venjança i una herència considerable. Però la seva missió s’allunya del que realment necessita”.

Via Tudum.

'One Piece Season 2'.


One Piece Temporada 2 ha afegit a dos actors per a interpretar papers importants. Netflix ha anunciat que Katey Sagal i Mark Harelik han estat escollits per a interpretar a la Dra. Kureha i al Dr. Hiriluk.

La Dra. Kureha és una doctora a l’illa de Drum i líder dels Isshi-100. Kureha és una aliada dels Barret de Palla. Mentre tant, el Dr. Hiriluk és un ex lladre convertit en metge a l’illa de Drum.

Sagal és una veterana de la televisió millor coneguda per els seus papers protagonistes a Married...with Children, 8 Simple Rules i Sons of Anarchy. Sagal va posar veu a Leela a Futurama des de l’inici de la sèrie l’any 1999.

Karelik ve d’un paper com a actor recurrent com a Liam Reynolds a Presumed Innocent. Altres crèdits de Harelik inclouen Battle of the Sexe, Trumbo i Preacher.




La sinopsis oficial de Netflix diu el següent: “One Piece segueix al jove pirata Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy) mentre navega pels mars amb la seva colla del Barret de Palla; l’espadatxí Rorono Zoro (Mackenyu), la cartògrafa Nami (Emily Rudd), el narrador Usopp (Jacob Romero) i el Chef Sanji (Taz Skylar). Luffy somia en convertir-se en el Rei dels Pirates i trobar el misteriós tresor del infame pirata Gold Roger, el One Piece”.

Les incorporacions notables per aquesta segona temporada són: Daniel Lasker com a Mr. 9, Camrus Johnson com a Mr. 5, Jazzara Jaslyn com a Miss Valentine, David Dastmalchian com a Mr. 3, Werner Coetser com a Dorry, Brendan Murray com a Brogy, Clive Russell com a Crocus, Callum Kerr com a Smoker, Julia Rehwald com a Tashigi, Rob Colletti com a Wapol i Ty Keogh com a Dalton.

La segona temporada s’està gravant actualment.

dilluns, 19 d’agost del 2024

'Poltergeist Series'.


La sèrie de televisió Poltergeist de Amazon, que du molt de temps en desenvolupament, ha trobat finalment als seus showrunners i des de Variety ens informa de que Kalinda Vazquez i Robbie Thompson han estat escollits per a dirigir la sèrie.

La parella s’ha unit oficialment al projecte com a guionistes, showrunners i productors executius i ajudaran a desenvolupar el pròxim projecte de Amazon MGM Studios. La sèrie, que es va informar originalment que estava en desenvolupament l’any passat, encara està envoltada de misteri, però es parla que està inspirada en la llegendària pel·lícula de terror de 1982 de mateix nom.

Vazquez ha passat més de 20 anys treballant en l’entreteniment com a guionista i productora. És més coneguda pel seu treball a l’exitós drama de Fox Prision Break, així com en la sèrie d’espionatge de The CW Nikita.

Thompson va ser guionista i coproductor executiu de diverses temporades de Supernatural i també va ser creador i showrunner de la sèrie preqüela The Winchesters. Thompson és un gran nom en el món dels còmics, havent escrit diversos llibres per a personatges Marvel, inclosos Venom, Spider-Man, entre d’altres.

Poltergeist va ser una pel·lícula de terror de 1982, dirigida per Tobe Hooper i escrita per Steven Spielberg. Craig T. Nelson interpreta a Steve Freeling, qui viu amb la seva esposa, Diane (JoBeth Williams) i els seus tres fills, Dana (Dominique Dunne), Robbie (Oliver Robins) i Carol Anne (Heather O’Rourke), al sud de Califòrnia, on ven cases per a l’empresa que va construir el veïnat.

'Vision'.


Agatha All Along presentarà a Joe Locke com un misteriós “adolescent” que es creu que és Billy, també conegut com a Wiccan i sembla que l’altre pròxim spin-off de WandaVision de Marvel Studios podria presentar al seu germà bessó.

Segons Daniel Richtman, la sèrie Vision (anteriorment coneguda com Vision Quest) està considerant a Javon Walton, el protagonista de Euphoria, per a interpretar a un altre “adolescent”, que presumiblement resultarà ser Tommy, també conegut com Speed.

Billy i Tommy van ser presentats com els fills de Scarlet Witch (Elisabeth Olsen) i Vision (Paul Bettany) a WandaVision. Finalment es va revelar que eren construccions de la Anomalia de Westview i van ser esborrats de l’existència quan Wanda va dissipar el Hex.

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness, una venjativa Scarlet Witch es proposa rastrejar variants dels bessons en universos alternatius, però finalment accepte el fet de que mai podrà reunir-se amb els seus fills que va perdre al final de WandaVision.

A principis d’aquest any ens vam assabentar de que la sèrie de televisió Vision havia estat renovada i que el productor executiu de Star Trek: Picard, Terry Matalas, s’havia incorporat com a showrunner. L’estrena de la sèrie està prevista per al 2026.

Es parla de que el treball de Matalas a Picard, “va impressionar molt als alts comandaments del estudi. El Cap de Marvel, Kevin Feige, un Trekkie declarat, inclús va aparèixer recentment amb Matalas en un episodi de dues hores del podcast de Star Trek Inglorious Treksperts”.

Bettany repetirà el seu paper com el tràgic el droide sintètic del UCM. No s’anomena la possible participació de Olsen, però la informació inicial assenyalava que la sèrie es desenvoluparia desprès dels esdeveniments de WandaVision, “mentre el fantasma Vision presumiblement explora el seu nou propòsit  a la vida”.

El final de WandaVision va revelar que la Vision amb la que havíem estat passant el temps durant tota la temporada, era en realitat una de les creacions de Wanda, però la veritable “Vision Blanca” va ser reconstruïda per S.W.O.R.D. i programada per a rastrejar i matar a Bruixa Escarlata. Aquesta versió del personatge, va anar a llocs desconeguts cap el final del episodi desprès de declarar-se com la “veritable Visió”.

En quan a Wanda, l’últim cop que vam veure a la poderosa bruixa, estava arrasant amb els il·luminati i fent que una muntanya es caigués sobre si mateixa a Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Els rumors anteriors de Vision Quest, afirmaven que els fills de Vision, Vin i Viv, farien el seu debut en el UCM a la sèrie, però no en sabem res de que planegen fer ara de l’encarnació de la sèrie de Jac Schaefer i què utilitzaran.

WandaVision de Marvel Studios combina l’estil de les comèdies clàssiques amb l’Univers Cinematogràfic de Marvel en el que Wanda Maximoff i Vision, dos essers amb superpoder que viuen la seva vida suburbana ideal, comencen a sospitar que no tot és el que sembla”.

A més a més de Olsen i Bettany, la sèrie estava protagonitzada per Kathryn Hahn, Teyonah Parris, Debra Jo Rupp, Randall Park i Kat Dennings. Desprès del èxit de la sèrie, es va anunciar un spin-off de “Agatha: Coven of Caos” amb el retorn de Hahn com a Agatha Karkness. Recentment vam saber que aquesta sèrie en realitat es titularà Agatha All Along.

'Barbie Animated Film'.


Segons s’informa, Mattel ha estat en contacte amb Illumination per a una possible pel·lícula animada de Barbie, amb l’esperança de crear una important franquícia animada.

Segons una informació recent del butlletí Puck, Mattel s’ha reunit amb el director executiu de Illumination, Chris Meledandri, per a parlar sobre una pel·lícula. La informació no anomena en quin punt es troben les converses, però si assenyala que Mattel espera que Illumination pugui convertir el món de Barbie en una franquícia animada molt popular, semblant al que va fer amb la pel·lícula Super Mario Bros. de 2023.

La informació també anomena que, tot i que la pel·lícula d’acció real de Barbie es va realitzar a Warner Bros. Discovery, Mattel encara posseeix els drets d’animació. El butlletí també fa referència a que Greta Gerwig i Margot Robbie, les líders darrera de l’exitosa pel·lícula de 2023, estan al corrent de les converses sobre una pel·lícula animada i que “no estan encantades” amb la idea.

Barbie va estar dirigida per Greta Gerwig a partir d’un guió que va coescriure amb el seu marit Noah Baumbach. Va estar produïda per Robbie i Tom Ackerly per a LuckyChap i Robbie Brenner de Mattel Films al costat de Josey McNamara i Ynon Kreiz. Durant la seva presentació als cinemes, va recaptar $1.445.638.421 a nivell mundial, el que la va convertir en la pel·lícula més taquillera de 2023.

La pel·lícula va estar protagonitzada per Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Scott Evans, Kate McKinnon, Ariana Greenblatt, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Issa Rae, Michael Cera, Hari Nef, Will Ferrell, Helen Mirren, Dua Lipa, and more. It’s original soundtrack is currently nominated for 11 Grammy awards, including Record of the Year, Song of the Year and Best Song Written for Visual Media, amb Ryan Gosling rebent la seva primera nominació al Grammy per “I’m Just Ken”.

diumenge, 18 d’agost del 2024

'Notícies Marvel'.

El cicle de notícies pot haver-se estabilitzat una mica en les dues últimes setmanes desprès de la Comic-Con de San Diego i la D23, però tenim un resum d’alguns rumors relacionats amb l’Univers Cinematogràfic de Marvel, que circulen actualment en línia.

En primer lloc, Daniel Richtman ens informa de que l’equip de Thunderbolts* serà part de Avenegers: Doomsday i Avengers: Secret Wars. Això últim no seria exactament una gran sorpresa, però no esperàvem veure a Yelena, Bucky, “Non” i la resta de la colla unir-se a la batalla contra el Doctor Doom de Robert Downey Jr.




Ritchman també va escoltar que Marvel Studios està desenvolupant una sèrie animada de Power Pack per a Disney+. Hem estat escoltant rumors sobre alguna mena de projecte de Power Pack que s’està desenvolupant des de fa anys, però amb l’expectativa de que Franklin Richards sigui presentat a Els Quatre Fantàstics: Primeres Passes, Marvel pot haver decidit que ara és el moment de seguir endavant.

Seguint amb l’animació, Richtman ha compartit alguns nous detalls de la història de la sèrie Eyes of Wakanda, que suposadament comptarà amb viatges en el temps. Segons la primícia, la sèrie veurà a un grup d’habitants de Wakanda viatjant en el temps per evitar que la Horda destrueixi el món. Es parla de que la sèrie succeeix en la Línia de Temps Sagrada.


La Horda és una raça de essers semblants a insectes que envaeixen i consumeixen planetes. Formen una ment eixam i són tractats col·lectivament com una sola entitat.

Finalment, My Time To Shine Hello afirma que Taron Egerton està en converses amb Marvel Studios per a un paper no revelat. Fa temps que hi ha el rumor que l’actor de Kingsman està a la llista per a substituir a Hugh Jackman com a Wolverine en el UCM, però ha negat repetidament que s’hagin celebrat reunions.

“No serè qui interpreti a Wolverine”, va dir en una entrevista l’any 2023. “No hi ha senyals que apuntin a que això sigui el que es farà. I simplement no sé si estic...potser estic arribant a un punt en el que això ja no és el que vull. No ho sé. Mai diria mai, i m’agraden aquestes pel·lícules. He gaudit molt veient-les durant els últims 10-15 anys. Però si jo...Ja saps, potser ja no siguin adequades per a mi. Crec que potser ja he passat el punt en el que això era el correcte [per a la meva carrera].

A menys que hi hagi quelcom que hagi canviat des d’aquestes declaracions, és segur assumir que l’estan considerant per  a un altre personatge diferent.

'Wildwood'.

Laika Studios ha publicat oficialment el primer avanç de Wildwood, en el que destaca el títol i algunes coses que es poden esperar de la nova pel·lícula tant esperada del estudi d’animació en stop-motion.

El nou avanç de Wildwood no mostra gaire sobre la pròxima pel·lícula, però si s’endinsa a un misteriós bosc que va ser cultivat pels colons originals. Amb el sobrenom de “el desert infranquejable”, es parla de que el bosc vol mantenir a la gent allunyada dels secrets que s’amaguen en el seu interior.

No hi ha informació oficial sobre l’estrena de Wildwood fora de 2025.

A continuació podeu veure’n l’avanç...

          

“Prue McKeel i el seu millor amic Curtis es veuen arrastrats al bosc màgic i ocult desprès de que el germà petit de Prue, Mac, es segrestat per corbs, liderats per una misteriosa dona anomenada Alexandra”, es pot llegir en la sinopsis oficial.

La pel·lícula està dirigida per Travis Knight i escrita per Chris Butler i basada en la novel·la de 2011 del mateix nom, escrita per Colin Meloy i il·lustrada per Chris Butler. Wildwood està protagonitzada en forma de veus per Peyton Elizabeth Lee, Jacob Tremblay, Carey Mulligan, Mahershala Ali, Awkwafina, Angela Bassett, Jake Johnson, Charlie Day, Amandla Stenberg, Jemaine Clement, Tom Waits, Maya Erskine, Tantoo Cardinal, Richard E. Grant i Kellan Tetlow.

dissabte, 17 d’agost del 2024

'Untitled Spielberg Film'.

Un altre estrella podria estar a prop per unir-se a la pròxima pel·lícula de Steven Spielberg, ja que des de Deadline ens informen de que Colin Firth està en converses per a unir-se a la seva misteriosa pel·lícula d’esdeveniments encara sense títol.

Des de Deadline assenyala que Firth està en “converses preliminars” per a unir-se al projecte i si accepte un paper, protagonitzarà al costat de Emily Blunt, qui ja ha estat escollida per a protagonitzar. De la mateixa manera com ja va succeir amb el càsting de Blunt, no es coneix cap informació real sobre el paper proposat per a Firth, ja que pràcticament no se’n sap res sobre el projecte en general.

La pròxima pel·lícula de Spielberg comptarà amb el suport de Universal Pictures i s’estrenarà el 15 de Maig de 2026. Fins ara, no està clar com es titularà el projecte ni de què tractarà, tot i que algunes informacions apunten a que Spielberg estava treballant en una història original sobre ovnis.

Spielberg treballarà amb David Koepp en la pel·lícula i Koepp escriurà el guió del projecte. Ambdós no es coneixen entre si, ja que Koepp va escriure Jurassic Park de 1993, The Lost World: Jurassic Park de 1997, War of the Worlds de 2005 i Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull de 2008 per a Spielberg.

L’últim llargmetratge de Spielberg va ser The Fabelmans de 2022, un projecte que va ser escrit i dirigit per Spielberg i contava una versió fictícia de la seva adolescència i els seus primers anys com a cineasta.

'Masters of the Universe'.


El pròxim reinici d’acció real de Masters of the Universe ha afegit a un segon membre important al seu repartiment, amb l’ex alumne de Riverdale, Camila Mendes llesta per a interpretar el paper clau de Teela.

Des de THR ens informen de que Mendes s’uneix a Nicholas Galitzine (Purple Hearts, Red, White & Royal Blue, The Idea of You) com a Prince Adam/He-Man. L’actor de West Side Story, Kyle Allen, va ser prèviament contractat per a interpretar al heroi musculós.

Teela ha estat un element fixe de la franquícia MOTU des d’aquells primers mini còmics i generalment se la representa com la protectora del príncep Adam i la mà dreta/interès amorós de He-Man.


El personatge va ser interpretat per Chelsea Field en la pel·lícula d’acció real anterior i va ser interpretat per Sarah Michelle Gellar en la sèrie animada Masters of the Universe: Revelation de Netflix abans de ser substituïda per Melissa Benoist.

Mendes va tenir la seva gran oportunitat com a Verónica a la sèrie Riverdale i altres crèdits recents inclouen Upgrade, Música i Do Revenge. També està llesta per a interpretar a un dels protagonistes del reinici de I Know What You Did Last Summer de Sony.

Desprès de nombrosos començaments en fals, Netflix estava llest per a desenvolupar una versió cinematogràfica de l’estimada sèrie animada el 2022, però recentment ens vam assabentar de que l’últim intent de fer enlairar el projecte també s’havia quedat pel camí.

Tot i això, més tard ens vam assabentar de que Amazon/MGM Studios havia adquirit la pel·lícula, i que el director de Bumblebee, Tarvis Knight, estava en converses per a dirigir. La pel·lícula ara està programada per arribar als cinemes el 05 de juny de 2026.

Chris Butler ha reescrit el guió a partir d’un esborrany inicial de David Calaham (Shang-Chi i la Llegenda dels Deu Anells). Anteriorment, els germans Ne (La Ciutat Perduda) estaven assignats per a dirigir.

Recentment es va revelar una sinopsis actualitzada; sembla que aquesta adaptació farà com a mínim un canvi important en la història establerta.

La història segueix al “Príncep Adam, de 10 anys, que es va estavellar a la Terra en una nau espacial i va perdre la seva màgica espasa de poder, l’únic vincle amb la seva llar a Eternia. Desprès de rastrejar-la quasi dues dècades desprès, el príncep Adam és dut de retorn a través de l’espai per a defensar el seu planeta natal contra les forces malignes de Skeletor. Però per a guanyar a un dolent tant poderós, el príncep Adam primer haurà de descobrir els misteris del seu passat i convertir-se en He-Man: l’home més poderós del univers!”.

Hi ha hagut diverses versions diferents sobre l’origen del príncep Adam en les diverses sèries animades de televisió i còmics, però aquesta és la primera vegada que el personatge creixerà a la Terra abans de tronar a Eternia com a adult, tot i que la pel·lícula d’acció real dels 80’s protagonitzada per Dolph Lundgren s’ambienta principalment a la Terra.

Todd Black, Jason Blumenthal i Steve Tisch produiran, al costat de DeVon Franklin.

Segons s’informa, Netflix es va gastar quasi 30 milions de dòlars en costes de desenvolupament durant dos anys treballant en el projecte, abans de decidir retirar-se quan el pressupost, originalment estava establert en més de $200M, no va poder reduir-se significativament.