Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 13 de febrer del 2020

'Aladdin Sequel'.



Tot i rebre critiques regulars (entre bones i dolentes) per part de la critica, el públic si que va reaccionar força bé amb l’adaptació live-action de ‘Aladdin’, amb una recaptació a USA de $355.559.216 i uns altres $695.134.737, i un global de $1.050.693.953, i la casa del ratolí segueix la tendència en la taquilla i ja ha donat llum verda oficialment a una seqüela, segons Variety.

Les conversacions van començar per a una seqüela des del mes d’Agost del 2019, uns mesos després de l’estrena del film, amb el productor Dan Lin expressant l’interès de que tornes a repetir el director Guy Ritchie (The Gentlemen), per a una continuació que no adaptarà directament el film animat ‘Return of Jafar’. Després de passar sis mesos buscant el camí correcte de la història, l’estudi ha trobat l’angle correcte basat en un discurs de John Gatnis (Flight) i Andrea Berloff (Staright Outta Compton), qui han estat seleccionats per escriure’n la seqüela.

Lin tornarà com a productor al costat de Jonathan Elrich, qui va produir el film original, a través de la seva companyia Rideback, amb Ryan Halprin com a productor executiu. No queda clar si Ritchie o el repartiment principal tornarà per a la seqüela, però els plans són esperar per oferir els contractes un cop finalitzat el guió.

La seqüela marca el segon seguiment en desenvolupament del film, amb un spin-off centrat en el Princep Anders de Billy Magnussen, que està en desenvolupament per estrenar-se al servei de streaming Disney+.

‘Aladdin’ va tenir com a protagonistes al dues vegades nominat al Oscar Will Smith (Ali, Men in Black) com al Geni, a Mena Massoud (Jack Ryan de Amazon) com a Aladdin, a Naomi Scott (Charlie’s Angels reboot) com a la Princesa Jasmine i a Marwan Kenzari (Murder on the Orient Express) com a Jafar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada