Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 de febrer del 2020

'Knives Out 2'.

Després de l’èxit crític i comercial de ‘Knives Out’, Lionsgate ha sortit a la palestra i a donat llum verda a la seqüela del misteriós assassinat de Rian Johnson, amb la producció començant força ràpid d’acord amb Deadline.

Al Gener, Johnson va revelar que la seqüela de ‘Knives Out’ es centrarà en el personatge de Daniel Craig, el detectiu Benoit Blanc, mentre investiga un nou cas envoltat d’un nou repartiment.

‘Knives Out’ va tenir una estrena als cinemes el passat 27 de Novembre i des de llavors ha recaptat $294.554.776 a nivell mundial. Va estar nominat a tres premis Globus d’Or, incloent el de Millor Pel·lícula, i va rebre una nominació al Premi de la Acadèmia al Millor Guió.

L’aclamat escriptor i director Rian Johnson (Brick, Looper, THe Last Jedi), ret un homenatge a la ment mestre del misteri Agatha Christie a ‘Knives Out’, un divertit i modern misteri d’assassinat on tothom és sospitós, Quan el famós novel·lista de crims Harlan Thrombey (Christopher Plummer) és trobat mort a la seva finca just després del 85è aniversari, l’inquisidor i amable detectiu Benoit Blanc (Daniel Craig) és contractat misteriosament per investigar. Des de la disfuncional família de Harlan fins al seu personal devot, Blanc passa a través d’una xarxa de pistes falses i mentides interessades per descobrir la veritat darrera de la mort prematura de Harlan. Amb un repartiment que inclou: Daniel Craig (Spectre, No Time To Die), Chris Evans (Marvel Cinematic Universe), Ana De Armas (Blade Runer 2049, No Time to Die), Jamie Lee Curtis (Halloween), Don Johnson (Book Club), Michael Shannon (The Shape of Water), Toni Collette (Hereditary), Lakeith Stanfield (Sorry To Bother You), Katherine Langford (Love, Simon), Christopher Plummer (Beginners), Jaeden Martell (It, It 2), Raúl Castillo (Atypical), Riki Lindhome (Kidding) i Edi Patterson (The Last O.G.).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada