Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 3 de febrer del 2020

'Mission Impossible 7 i 8'.

La franquícia de ‘Mission Impossible’ ha vist com molts membres del càsting anaven i venien al llarg dels anys. Mentre Ving Rhames ha estat unit a la sèrie des del primer film l’any 1996, Christopher McQuarrie ha anunciat que un altre dels veterans tornarà a la franquícia i no és altre que Henry Czerny (Ready or Not) com el director del FMI Eugene Kittridge per a les dues pròximes entregues.


 Igual que Matt Reeves per la seva pròxima ‘The Batman’, McQuarrie ha gaudit fent servir les xarxes socials per donar a conèixer les noves incorporacions del càsting, que encapçalarà de nou Tom Cruise com a Ethan Hunt, icloent els anuncis de Shea Whighman (Joker), Pom Klementieff (Avengers: Infinity War) i Haley Atwell (Avengers: Endgame).

Seguint el llarg èxit comercial i de critica de les dues últimes entregues, l’escriptor/director McQuarrie va signar un nou acord amb Paramount per tornar a escriure i dirigir les pròximes dues entregues, rebutjant ofertes d’altres estudis per continuar la seva llarga col·laboració amb l’estrella de la franquícia Tom Cruise. Skydance Media, qui va entrar a la franquícia en la seva quarta entrega, ‘Ghost Protocol’, tornarà a produir les dues següents entregues.

La franquícia ‘Mission Impossible’ abasta gairebé 25 anys i sis films, a partir d’una crítica modesta i una gran taquilla en els seus dos primers films, abans d’abocar al seu protagonista a històries més agressives i explosives, cada nou film obtenia millors crítiques que la seva predecessora, amb la darrera entrega ‘Fallout’, va obtenir les crítiques més bones de la franquícia i del gènere d’acció, actualment te una qualificació del 97% a Rotten Tomatoes, i va obtenir els més alts ingressos al final del seu recorregut a les sales de cinema, amb una taquilla de $791,1M.   

La setena entrega per ara sense títol, Paramount ha fixat la data d’estrena per al pròxim 23 de Juliol de 2021 i la vuitena entrega per al 05 d’Agost de 2022.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada