Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 de febrer del 2020

‘Honey, I Shrunk the Kids reboot’.

Després del retorn de Joe Johnston per a dirigir el reboot per a Disney+ de la aclamada comèdia de cinència ficció ‘honey I Shrunk the Kids’, l’estrella més gran de la franquícia original Rick Moranis, ha signat per retornar i fer una aparició, segons The Hollywood Reporter. El famós i solitari Moranis ha estat semi retirat durant les últimes dues dècades, amb l’excepció de prestar la seva veu algun cop. Recentment va reprendre Darth Helmet de Spaceballs a ‘The Goldbergs’, i apareixerà en el pròxim documental ‘An Afternoon’ de SCTV de Martin Scorsese. Segons les informacions, no repetirà com a Louis Tully a ‘Ghostbusters: Afterlife’.


El reboot de ‘Honey, I Shrunk the Kids’, que es situarà tres dècades després de l’original, es centrarà en Nick Szalinski, el fill de Wayne que va ser engrandit en el segon film, torna a repetir els problemes del seu pare en el passat i encongeix accidentalment els fills i ha de trobar una manera per a solucionar el problema. Gad serà qui l’interpreti.

La original, que va arribar als cinemes l’estiu de 1989, va estar protagonitzada per Rick Moranis (‘Ghostbusters’) com el brillant però imperfecte inventor i científic Wayne Szalinski, que està treballant en un nou canó de rajos el qual pot reduir qualsevol objecte a proporcions minúscules, però després de fallar diverses vegades es a punt de renunciar al projecte. És fins que un accident anormal encongeix els seus dos fills, Amy i Nick, i també els fills del seu veí, Russ i Ron, i ha de trobar la manera de solucionar-ho quan es perden en el jardí del darrera, que es com una selva salvatge plena de perills.

Va rebre comentaris molt positius per part de la critica i va obtenir el record de taquilla més gran per a un film d’acció real per a Disney, des de feia més de cinc anys i amb $222M en la taquilla mundial. El film va generar una seqüela que es va estrenar també als cinemes, ‘Honey, I Blew Up the Kid’ i un altre directa a vídeo, ‘Honey, We Shrunk Ourselves’, ambdues va obtenir critiques més aviat negatives respecta a la original.

Tot i que Disney es troba desenvolupant nombrosos remakes d’acció real de projectes passats per el seu servei de streaming, Disney+, Slash Film informa que ‘Shrunk’ actualment s’està desenvolupant per estrenar-se als cinemes. Gad és la veu en la versió original de Olaf en la franquícia de ‘Frozen’, també va interpretar a LeFou en el remake en acció real de ‘Beauty and the Beast’ i serà Mulch Diggums en la pròxima adaptació de la novel·la Artemis Fowl.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada