Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 de febrer del 2020

'The Saint'.


Des de Variety ens informa de que el director Dexter Fletcher (Rocketman) serà l’encarregat de dirigir el reboot de ‘The Saint’ per a Paramount Pictures, a partir d’un guió escrit per Seth Grahame-Smith (The Lego Batman Movie, Abraham Lincoln: Vampire Hunter, Dark Shadows).

El film segueix a Simon Templar (també conegut com The Saint), un criminal i lladre a sou de Robin Hood. El personatge de Simon Templar va fer el seu debut en la novel·la Meet the Tiger de Leslie Charteris l’any 1928. Va ser seguida de Enter the Saint, que es diu que Charteris va considerar l’inici oficial de la llarga sèrie de llibres. Aquesta sèrie continuaria durant més de mig segle i inspiraria forces adaptacions en una amplia varietat de mitjans, inclosa una popular sèrie de televisió que es va desenvolupar entre 1962 i 1969 i va presentar al món el futur James Bond, Roger Moore. Abans d’això, sense anar més lluny, es va produir una franquícia del film ‘The Saint’ a RKO Pictures entre 1938 i 1943. Per suposat, es més provable que el públic modern recordi el film de ‘The Saint’ de 1997, dirigida per Phillip Noyce i protagonitzada per Val Kilmer en el paper principal.

Tot i que l’adaptació cinematogràfica de Kilmer, no va ser ben rebuda per la critica, va ser un èxit modest per al públic i va ser un èxit en la taquilla, recaptant $61.363.304 i uns altres $56.700.000 a nivell internacional, i un global de $118.063.304. Tot això amb un pressupost de $68M.

Lorenzo Di Bonaventura (Transformers, G.I. Joe) produïra l’últim projecte de ‘The Saint’, al costat de Brad Krevoy i el difunt Robert Evans, a títol pòstum.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada